Németországba is van karantén aki vissza megy az országba? Van kinti lakcim és munkahely.
Nem azért kérdezem mert utazni akarok.
Hanem mert úgy volt hogy a párom augusztus végén jön Magyarországra-akkor még nem volt itthon karantén annak aki külföldről jön. Szeptember lett volna mire megy vissza. De lemondta az utat azérr mert hogy akkor neki kint karantén van.
Ez igaz? Ha igen mikortól van kinn karantén?
Mert felajánlottam azt is szeptember után hogy fizetem az itthoni tesztet neki de akkor se jött mert h attól még neki kinn karantén van
"Mivel már augusztustól (28-tól) érvényes ez a szabályzás, ezért nem. Ugyanis nem az számit, mikor ment MO-ra, hanem hogy mikor jön vissza."
B+ belinkeltem az oldalt, ahol egy "picinyt" másképp írják!Nem mellékesen német nyelvű oldalakon is ez volt, de nem fogom keresgélni, guglit talán te is ismered!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!