Tényleg senki (még ismerőseitek sem) nem akar úgy eljutni ezen országokba, mint Japánba, Kínába, vagy Indiába? Ezek: Vietnám, Indonézia, Thaiföld. Akár csak ezek egyikébe, akár mindháromba?
Olyan csodálatos helyeknek tartom ezeket, hogy én örömmel jutnék el ezen három ország akár egyikébe, akár mind a háromba is!
Ha már a Távol-Kelet a cél, ezek az úticélok senki fantáziáját nem mozgatják meg, hogy szívesen és boldogan menne el csak ide? Tehát nem kizárólag Kínába, nem kizárólag csak Japánba?
Se lány, se fiú, se nő, se férfi?
@18 Hanoitól HCMC-ig bejártam Vietnámot, voltam csomó szigeten, milyen biztonsági problémákról beszélsz? Olyan falvakban is voltam az ország középső részén, ahol alig fordul meg fehér ember, csak a szokásos vietnámi kedvességet tapasztalatam. Egyetlen egyszer sem próbált senki lehúzni.
@20 Mianmart ki ne hagyd, az egyik legkülönlegesebb hely a világon, rendkívül kedves és érdeklődő helyiekkel. Ha mennél és kellenek tippek, írj nyugodtan privátban.
21:
A "bejártad"- ból feltételezem, hogy teljesen más típusú turizmus érdekel engem, mint téged, én Magyarországon és a szomszéd országokban nagyon sok helyen, sokféle módon jártam, sok-sok évig minden hétvégén és nyaraláskor is más-más helyeken, de nem tudnám elmondani, hogy bejártam volna egyik országot is, mert mondjuk az Alpokban egy magyar megyényi területen van annyi hely, amihez egy élet kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!