Tényleg senki (még ismerőseitek sem) nem akar úgy eljutni ezen országokba, mint Japánba, Kínába, vagy Indiába? Ezek: Vietnám, Indonézia, Thaiföld. Akár csak ezek egyikébe, akár mindháromba?
Olyan csodálatos helyeknek tartom ezeket, hogy én örömmel jutnék el ezen három ország akár egyikébe, akár mind a háromba is!
Ha már a Távol-Kelet a cél, ezek az úticélok senki fantáziáját nem mozgatják meg, hogy szívesen és boldogan menne el csak ide? Tehát nem kizárólag Kínába, nem kizárólag csak Japánba?
Se lány, se fiú, se nő, se férfi?
Én nem.
Inkább Nyugat.
Másrészt ki akarna ilyen helyekre menni, ahol állandóan háborúznak, főleg Vietnámban.
A sok hülye alagutakban lakik.
Még ilyet...
Nem tudom honnan veszed ezeket az infókat. Rengetegen utaznak ezekre a területekre. Még akkor is ha többször is felteszem ugyan azt a kérdést. :)
Valószínűleg az ismeretségi köröd nem utazós típus.
a kérdezőnek van 2-3 ismerőse, és azok alapján extrapolál.
gigaLOL
Elég sok embert ismerek én is, akik jártak ezen országokban.
Én ezek közül mondjuk csak Japánba, esetleg Kínába mennék el, India és Dél-Kelet Ázsia nem üti meg azt a higiéniai, biztonsági szintet, hogy teljesen szabadon mozoghassak, ha meg azt nem tehetem, akkor teljesen felesleges, akkor olyan, mint valamely európai top látványosságnál tobzódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!