Costa Rica mennyire számít szemétdombnak?
Figyelt kérdés
Eddig csak DK ázsiai országokban jártam, azok közül melyiket lehetne a legjobban hasonlítani a körülményeket?
Veszélyesebb mint az említett régió? Latin Amerikáról van szó, de gugli alapján nehéz bármihez is viszonyítani.
2020. szept. 3. 15:35
1/8 anonim válasza:
Az a vidék elég koszos, és az emberek is szegények. És erre még jönnek a drogdílerek is.
2/8 A kérdező kommentje:
Olyan véleménye érdekelne aki járt is már ott és nem filmeken "művelődött"
2020. szept. 3. 16:17
4/8 anonim válasza:
A környék legbiztonságosabb országa. Hadseregük sincs, csak önkéntes félkatonai alakulatok kb mint egy felpimpelt polgárőrség. A drogkartelek sem tudtak ott teret nyerni igaz elég fontos tranzit ország tehát azért jelen van a probléma, de nem olyan gáz mint a térség többi országában. Elég tiszta és persze gyönyörű. Egy évet éltem ott, nekem nagyon tetszett.
5/8 anonim válasza:
Konkretan Costa Ricaban nem jartam de pl Mexikoban, Guatemalaban igen es mindegyik sokkal kulonbb mint Magyarorszag. Es Costa Rica meg ezeknel is fejletebb. Szoval Magyarorszag egy szemetdombd de Costa Rica nem.
6/8 anonim válasza:
Kulturált ország. De azért megnézném, Guatemala hogy különb Magyarországnál, egyrészt gazdaságilag is fejletlenebb, másrészt a közbiztonság sem túl megnyugtató, Mexikóban pláne. Persze a természet szebb.
7/8 anonim válasza:
A kozbiztonsaggal semmi gond, gazdasagilag fejletlenebb de ezt ellensulyozza az emberek kedbessege es segitokeszsege, a tajrol, latnivalokrol meg ughe nincs mit mondani annak aki ismeri az orszagot.
8/8 Ifj. Paprikás Csirke válasza:
Az USA szemszögéből nagyon gettó, de abszolút mértékben egy tök átlag ipari-mezőgazdasági ország kicsivel a térség fejlettsége felett, amit főleg az amerikai kapcsolatoknak köszönhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!