Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mennyire számít kevésnek ha...

Mennyire számít kevésnek ha csak ennyi országban jártam? Sok mindenből kimaradtam?

Figyelt kérdés

Ausztria, Horvátország, Görögország, Szlovákia, Csehország, USA (California), Olaszország

Az új munkahelyemen azon megy a verseny a huszonévesek között, hogy kinek lesz meg előbb a legtöbb ország. Legjobb munkahelyi cimborám 24 éves de volt már:

-USA (California, New York, Florida), Ausztria, Németország, Svájc, Szlovákia, Csehország, Szlovénia, Románia, Bulgária, Horvátország, Lengyelország, Montenegro, Albánia, Görögország, Szerbia, Olaszország, Franciaország, Spanyolország, Anglia, Dánia, Svédország, Oroszország, Japán, India, Fülöp-Szigetek, UAE, Ausztrália, Új Zéland.

Most jön neki Dél-Amerika meg Afrika. Kb az egész világon járt és nem ő az egyedüli. Az összes fiatal srác-csaj mindenhol volt már. Persze nem hazudnak, tele a facebook a képekkel. Kicsit szégyenkezem ilyenkor hogy 30 évesen így kimaradtam ennyi mindenből. Amikor én voltam 20 éves, akkor az volt az elvárás hogy minél előbb saját lakásom legyen ami sikerült is. A munkatársaim nem gazdagok, annyit keresnek mint én akkoriban (fizetést realizálva)

Most már családom van, nem fér bele, hogy 1 napokra elrángassam őket komfort nélküli helyekre ami kijön a pénzből.

Szerintetek is sok mindenről lemaradtam?

2020. jan. 20. 19:49
 1/10 anonim válasza:
84%
Szerintem egyáltalán nem kevés. Más 30 éves ismerősöm még külföldön sem járt. Ne érezd magad kellemetlenül a versengés miatt.
2020. jan. 20. 20:45
 2/10 anonim ***** válasza:
15%
Hat ez nagyon gyér, szedd össze magad!
2020. jan. 20. 21:11
 3/10 anonim ***** válasza:
84%
Nem gondolom, hogy egészséges dolog kizárólag a meglátogatott országok száma alapján versengeni. Végülis egy-egy felszínes fővároslátogatással letudni egy egész országot valószínűleg sok szempontból kevesebbet ér, mintha időt és pénzt nem kímélve alaposan bejársz egy országot vagy nagyobb régiót. Tulajdonképpen Olaszorszàgot ki lehet pipálni úgy, hogy végigmész az autópályán az első francia sípàlyáig, aztán 4 nap múlva haza... Számít a minőség, no.
2020. jan. 20. 21:58
 4/10 anonim ***** válasza:
20%
Hát ha ennyi idősen ezzel foglalkozol, az probléma szerintem. Hol nem szarja le egy normális gondolkodású felnőtt ember, hogy ki hova jár? Amúgy már az is probléma, hogy így tudod betűre, hová jár a munkahelyi cimborád. 28 országot soroltál fel.... A probléma a buksidban van.
2020. jan. 20. 22:05
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Hagyjatok mar, napi kamu provokativ kerdes, sz*rul kitalalva, sz*rul megirva...
2020. jan. 20. 22:32
 6/10 anonim ***** válasza:
31%

Simán mondd nekik azt, hogy bármikor elmehetsz bárhová, ahová csak kedved tartja.

És nem, nem kevés az általad meglátogatott országok száma 30 évesen.

Előtted az élet, még simán eljuthatsz rengeteg helyre.

2020. jan. 21. 10:42
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
A 24 életévébe bele sem fér ennyi ország -normális idejű- meglátogatása.
2020. jan. 21. 11:22
 8/10 anonim ***** válasza:
24%
Semmi értelme az ilyen versenynek, mert aki erre optimalizálja az utazásait, az semmit nem lát az adott országból. Az egész életem lottónyereménnyel kevés lenne csak Ausztria teljes felfedezésére, persze jó ha sokféle helyet lát az ember, de csak azért, hogy elmondhasd, hogy jártál egy országban, semmi értelme.
2020. jan. 21. 12:12
 9/10 A kérdező kommentje:
Nem foglalkozok annyira ezzel, csak nálunk az irodában ez a napi téma. Ez foglalkoztat körülöttem mindenkit. Ami nem zavar amúgy, jó hallgatni a sztorikat. Amúgy igen, nem tartalmas kirándulások ezek, csak 1 max 2 éjszaka többségében. Inkább a drágább utazásokra (USA, távol-kelet) mennek 5-12 éjszakára.
2020. jan. 21. 14:41
 10/10 anonim ***** válasza:
30%
De mondjuk az USA-ra 2 hét az nagyjából semmi, mert az egy "fél kontinensnyi" ország, ezért kevesen csinálják azt tartalmasan, mivel ha odamennek, akkor már mindent akarnak. Tartalmasan egy egészen kis terület is sok idő, persze tudom, hogy vannak akik turista tömegekben szeretnek tobzódni valami nagyon híres látványosságnál.
2020. jan. 21. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!