Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Külföldre költözésed hogy...

Külföldre költözésed hogy történt?

Figyelt kérdés
Mi a sztorija a költözésednek, miért, honnan, hová, hogyan, kivel.

2020. júl. 5. 14:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Miért: munka

Honnan: Borsod

Hová: anglia, németország, USA, hollandia

Hogyan: bepakoltam a bőröndbe, beültem az autóba v. beszálltam a repülőbe

Kivel: egyedül

2020. júl. 5. 14:23
 2/6 A kérdező kommentje:
az igen, grat! lehet tudni, hogy az usa-t miért hagytad ott?
2020. júl. 5. 14:26
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Az elején mindegyik ország érdekes de aztán nekem mindegyikkel tele lett a hócipőm. Ez egyéni szoc probléma, mert amúgy mindegyik nagyon élhető. Ezek közül amúgy nekem Németország tetszett a legjobban.
2020. júl. 5. 14:49
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

miért;

Kalandvágy

honnan; Baranya

hová; Németország

hogyan, autóval

kivel; feleségemmel.

Jelzem, már itthon vagyunk. 8 évig voltunk kint, de túl öregek voltunk hazát cserélni. Egyébként, csak fogtuk magunkat, beültünk a kocsiba, és útnak indultunk. Ausztriában is megálltunk egy-egy tanyánál, kérdeztük, nincs-e számunkra valami munka, de végül Németországban kötöttünk ki. Egy tojásfarmon kezdtünk, három hónapba telt, mire rendes munkánk és lakásunk lett. (6 hétig a kocsiban laktunk.) Németország két év alatt befogadott minket, csak mi nem tudtuk befogadni Németországot. Barátokat találtunk, jól kerestünk, megvolt, amit csak szem-száj kívánhatott, de valahogy nem éreztük otthon magunkat. Hiányoztak az itthoni ízek (nem a boltokban kapható zöldségnek, gyümölcsnek látszó tárgyakra gondolok, hanem a saját termésre), a nagy kertünk, az erdőnk, a kis tavunk, a szabad életünk.

2020. júl. 6. 17:52
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Miért; kalandvágy,munka

Honnan:Bács-Kiskun

Hová:Lengyelország,Oroszország,Ausztria

Hogyan:autó v repülő

Kivel:parommal

Lengyelország nagyon a szívemhez nőtt,nagyon kedves emberekkel találkoztam,új barátokat szereztem.

Az orosz mentalítás nagyon tetszett.Manapság már mindem a nagy betűs nyugatról szól,na moat Oroszországban nem,és őszintén szólva ez nekem jobban is tetszett.A mentalitas,életfelfogás,nem ment a nyugat majmolasa.

Ausztria meg csak szimplán szép volt.

Mind a 3 helyen jól ereztem magam,de a ahogy a mondas is mondja,mindenütt jó de legjobb othhon!

Amiket kipróbálnek:Norvégia,Svájc,Írország,esetleg balti államok.

2020. júl. 6. 22:34
 6/6 anonim válasza:

Ha lenne nyelvtudásom,már rég Hollandiában dolgoznék. Többször is voltam ott,de mivel se ismeretség,se nyelvismeret,minden alkalommal odáig jutottam,hogy utcán aludjak.

Óva intek mindenkit,hogy jó nyelvtudás nélkül külföldi munkával próbálkozzon. Mivel,hogy egy adott országban nem tudsz magyarul munkát találbi.

2020. júl. 12. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!