Hol találhatnék olyan lányt aki körbe utazná velem a világot?
Férfiak szégyene vagy, hogy így keresel nőt magadnak.
Milliókért utaztatnál egy vadidegen -bármilyen kinézetű, korú, súlyú és elmeállapotú- lényt csak azért mert nem férfinek született...
" -bármilyen kinézetű, korú, súlyú és elmeállapotú- lényt "
Miből gondolod?
"Férfiak szégyene vagy"
Azért így látatlanban ne nyilatkozz, lehet, hogy többet tett le az asztalra náladnál.
ma 07:50
itt már megszokhattuk hogy a nők sokkal feljebb valók a férfiaknál..
Nokent felhaborodba olvastam, hogy "lenyt"... Nem vagyok egyaltalan feminista, de azert kikerem minden ember es nem no nevében, hogy adjuk mar meg a tiszteletet egymasnak es egymas fele. Ha ferfi irta, akkor meg jobban felhaborito! Eldontheti a kerdezo, hogy mit szeretne csinalni, kivel es az csak ra tartozik, hogy kire es mire kolti a penzet, neked ahhoz nincs kozod! A sugar daddyk is fizetnek mem keveset, de ha csak szimplan szerelmes egy srac, mar o is joval tobbszor fizeti a dolgait a parjanak, mint fordítva.
Kedves kerdezo! A legjobbakat kívánom neked es ha talaltal valakit aki elmegy veled, akkor jo szorakozast :)
"Ha ferfi irta, akkor meg jobban felhaborito!"
Egy újabb nősténysoviniszta.
(A hímsovinisztának ez a megfelelője, mielőtt kijavítasz.)
"Nem vagyok egyaltalan feminista,"
De mivel kikérted magadnak a "lényt", így nem nevezhetlek
sem élő"lénynek",
sem ész"lénynek"
stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!