Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hogyan találhatnék útitársat?

Hogyan találhatnék útitársat?

Figyelt kérdés

21 éves lány vagyok, és Bulgáriába utaznék nyáron (augusztusban), szállás lefoglalva, de nincs társaságom. Esetleg ötletek hol kereshetnék útitársat? (Facebook csport, weboldal stb.)

Perverzek kérem kíméljenek.

2016. máj. 29. 13:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is tervezek utazni, de inkább hostelekben, meg couchsurfinggel szállnék meg. Meg mivel 18 éves fiú vagyok valószínüleg ígyis-úgyis kényelmetlen lenne számodra az utazás.
2016. jún. 2. 19:38
 2/4 A kérdező kommentje:
A couchsurfing nekem is tervben van, bár inkább egzotikusabb országokba érdemes szerintem ezúton ellátogatni (bár Bulgária is gyönyörű, a legjobb nyaralóhely minden szempontból.) :DD
2016. jún. 2. 21:51
 3/4 A kérdező kommentje:
Amúgy lányokkal is fúkkal is szívesen utaznék. (Persze fiúktól érthető okokból kicsit félnék.)
2016. jún. 2. 21:53
 4/4 anonim válasza:
Én is keresnék útitársat, mondjuk én 30-as srác vagyok, de nekem nem akadály a korkülönbség, ha kölcsönös a szimpátia. Ha van kedved, dumálhatunk róla.
2016. júl. 12. 01:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!