A Ryanair telefonos applikáció és a booking-os app teljesen megbízható? Vannak tapasztalatok?
És még egy kérdés
Szerintetek én 18 évesen és a 17 éves haverom boldogulnánk 1 hétig külföldön? Még senkit nem kérdeztem meg róla, még őt se...
A Ryanair telefonos appja teljesen megbízható, én az utóbbi 3 utamat azon keresztül foglaltam és teljesen zökkenőmentesen ment minden.
A booking-ot én nem nagyon ismerem, általában Airbnb-t nézek.
*előző
Mi most nyáron repültünk volna Németországba hárman 18 évesek.
Ha olyan országba repulsz ahol a nyelvet kicsit is beszéled, akkor sima a történet.
Tökéletes.
Igaz, hogy nem egyedül de én 2015-ben voltam először Írországban, akkor voltam 13 éves, angolul épphogy tudtam, erre elküldtek vásárolni..
De végül elboldogultam 😊
Ryanairt nem használtam még, de azért ha egy ekkora cég adja hozzá a nevét, akkor nem lehet vele nagy baj.
Bookingon közel száz alkalommal foglaltunk már, soha semmi gond nem volt velük, valóban azt kaptuk, amiért fizettünk, külföldön és belföldön is.
Privátra nem válaszolok. Ne haragudj kedves kérdező, de ha itt kell olyanokat megkérdezned, hogy a szállásra hogy jutsz el a reptérről, ráadásul így globálisan, nem is egy adott hely esetében, akkor nem ártana még egyszer átgondolni ezt az önállósdit. Hogy akarsz megszervezni egy egész utazást foglalásokkal, programokkal, mindennel, ha már abban elakadsz, hogy a keresőt használd?
Vagy kérj segítséget a szüleidtől vagy olvasgass cikkeket (sokan írnak hasznos tanácsokat, tippeket, pl Utazómajom, Travellina), böngéssz, keresd a lehetőségeket. De ne azt várd, hogy itt majd kikeresnek neked valamit konkrétan. Ha azt akarod, hogy más keressen, szervezzen helyetted, válasszatok ki egy szimpatikus utazási irodát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!