Jart valaki Tolna-megyen leginkabb Szekszard kornyeken barmilyen elhagyatott helyen ami mar nem tartozik senkihez es nem minosul ugymond maganteruletnek?
Figyelt kérdés
2020. jún. 14. 20:43
1/5 anonim válasza:
Olyan terület nincs, ami nem tartozik senkihez. De jobb lenne, ha leírnád, hogy mit szeretnél.
2/5 A kérdező kommentje:
16 éves fejemmel és barátaimmal "kirándulni". Persze csak ésszel!
2020. jún. 17. 00:18
3/5 anonim válasza:
Így már világosabb. De ehhez nem kell, hogy elhagyatott legyen, meg hogy ne tartozzon senkihez. Gondolom nem a szántóföldeken akartok keresztülsétálni. Szekszárd környékén sok szép hely van, akár biciklivel vagy gyalog is eljuthattok érdekes helyekre. Ott van pl. Szálka a Halastóval, de a legjobban akkor jársz, ha fogod a Google Maps-et, és megnézed, mik vannak a környéken.
4/5 A kérdező kommentje:
Mivel itt élek ismerem ezeket a helyeket, viszont azért tettem fel ezt a kérdést, mert új helyeket akarunk "felfedezni" és nem tudom, hogy egyáltalán vannak e ilyen helyek (elhagyatott épület, terület, szellemfalu). A " nem minosul maganteruletnek" alatt azt értem, hogy nem szeretnénk rendőrök előtt kikötni.
2020. jún. 17. 15:16
5/5 anonim válasza:
Szia, én is szeretek urbexelni, de Szekszárdon nincs nagyon elhagyatott hely ami nem lenne illegális.
A Tolle melletti elhagyatott húsüzem egy r*hadt nagy, de a telek hátúljában vannak őrök mert használja a Tolle a hűtőraktárokat.
Ezt ajánlom, a legmagasabb ponton gyönyörű a kilátás. Ha akarsz írj privátban és tudok segíteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!