Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Utazás vagy biztos háttér?...

Utazás vagy biztos háttér? (Lakás, autó stb...)

Figyelt kérdés

2020. jún. 14. 13:24
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Biztos háttér
2020. jún. 14. 13:39
 2/8 anonim ***** válasza:
69%

Semmi nem fekete- fehér, ez így önmagában egy buta kérdés.

Nyilván kellenek az élmények és emlékek, de az egyensúlyt meg kell találni.

2020. jún. 14. 14:50
 3/8 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem az egyikből következik a másik, én legalábbis nem tudnék nyugodtan utazgatni úgy hogy otthon közben nincs tető a fejem felett meg tudom hogy az utazásnak az az ára hogy az év nagy részében párizsis zsömlét eszem.
2020. jún. 14. 14:58
 4/8 anonim ***** válasza:
57%

alma vagy körte?

kutya vagy macska?

piros vagy kék?

2020. jún. 14. 15:48
 5/8 anonim ***** válasza:
77%
Nem "vagy", hanem "ÉS" !
2020. jún. 14. 17:26
 6/8 anonim ***** válasza:
18%

Egyértelműen a biztos háttér.

Mit érsz vele, hogy voltál 1 hetet Japánban, meg 3 napot "Spanyolba", miközben a soron nyomod a gyárban?

2020. jún. 14. 17:57
 7/8 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem utazás.😊 de persze nem is albérletben élek. Én úgy vagyok vele, amíg fiatal vagyok addig megyek, nem 40 évesen akarok majd elindulni. Ilyenkor lehet a legszebb élményeket megszerezni, a menő autó, menő lakás majd ráér később is. Persze aki havonta fix összeget belenyom a kiadója zsebébe (nem támogatom de kinek mi) az nem tud olyan szabadon gondolkodni ezzel kapcsolatban.
2020. jún. 14. 23:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Arany középút: utazz, amennyit csak tudsz úgy, hogy az az egzisztenciádat nem veszélyezteti.
2020. jún. 16. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!