Mikor és hova utaztok majd elsőként a járvány után?
Figyelt kérdés
A korlátozásokat elkezdték feloldani, sorra nyílnak meg újra a határok és a repülő járatok is. Mennyire mertek már utazni, mikor és hova mentek majd elsőként?2020. máj. 25. 12:35
1/7 anonim válasza:
Mernék, de nem akarok, nem ez a fontos most.
Nem fogok sehova sem utazni.
Viszonylag közel élek az egyik határhoz. Élnek ismerősök a túloldalon. Őket meg fogjuk látogatni, de egyenlőre még nem lehet, hiszen csak kifelé szabad az út, hazautazás után még érvényben van a 2 hét karantén.
Ha munka miatt kell utaznom, akkor fogok utazni. Ez valószínűleg belföldi utazás lesz az utolsó negyedévben. Mivel az összes külföldi nemzetközi konferenciát és találkozót lemondták.
3/7 anonim válasza:
Írországban élek, itt a legdurvábbak a korlátozások Európán belül, július 20-ig belföldön se szabad utazgatni. Augusztus elején elmegyek a hegyekbe egy hosszú hétvégére, külföldre talán majd októberben, de ha mégse, akkor szintén marad a belföld. Ennyire előre még nem gondolkodom.
4/7 anonim válasza:
Már utaztam/kirándultam a hónapban (belföldön)
Külföldön évek óta nem jártam, idén sem terveztem, de nem a vírus miatt.
5/7 anonim válasza:
A nyaralásról nem szívesen mondanék le, idén teljesen véletlenül ez pont belföld, úgyhogy emiatt nem aggódom. Hogy külföldre megyünk-e valamikor augusztus-szeptember környékén, azt vlsz majd pár héttel előtte döntjük csak el.
6/7 A kérdező kommentje:
jogosak a felvetések, a kérdés nagyon külföldet sugall, de belföldön is ugyanúgy érvényes a kérdés, hogy merre utaztok, hiszen a belföld az nem egy konkrét hely...
2020. máj. 30. 10:47
7/7 anonim válasza:
Ukrajnába tervezek menni augusztus közepe-vége felé. Addigra, bízom benne, teljesen visszaáll a járvány előtti rend.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!