Melyik ez az ország?
Figyelt kérdés
Melyik az az ország amelynek a turisztikai jelentősége alá van becsülve. Tehát megvan minden természeti táj (tengerek, hegyek) van történelme, hagyományai kulturális élete legyen könnyen elérhető meg biztonságos is meg ilyesmi. Szerintem ez Németország itt tényleg minden megvan talán csak a sivatag nem meg a tenger az nem olyan meleg de ettől függetlenül jó hely de az októberfesten kívül nem igen hallottam hogy nagyon fel lenne kapva2020. máj. 19. 18:07
11/13 anonim válasza:
@10 Szarajevó meg főleg Mostar azért lát turistát eleget, de nekem is amúgy kérdés nélkül a kedvenc európai országom.
12/13 anonim válasza:
Szlovéniát mondanám, ilyen Boszniák eltörpülnek mellette...
13/13 anonim válasza:
@12 Szerintem ízlés kérdése. Én jobban csípem a délszláv mentalitást, mint az osztrákokra emlékeztető tüchtig szlovénokat, egy jó balkán grillnek kevés párja van a környéken, plusz sokkal olcsóbb ország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!