Erre a leírásra megfelelő ország van,ha igen akkor melyik?
Figyelt kérdés
Kertészkedésre alkalmas hely,a hőmérséklet 25 celzius alatt van mindig,szép természete van.(hegyek,tavak,erdők)Nem olyan nehéz állást találni,mint informatikus.Viszonylag kevés ember.Pluszpont,ha lehet síelni is,de az nem elvárt.(Igazából még elég fiatal vagyok,azért kérdezem,mert ha van ilyen ország,akkor elkezdem tanulni a nyelvet még most.)2020. máj. 16. 22:26
1/10 anonim válasza:
Izland. De a nyelv elég nehéz, és csak üvegházban lehet kertészkedni. A többi mind stimmel, tenger is van, meg gejzírek, vulkánok is (bár azok nem aktívak). Ott 25C fok már kánikulának számít.
2/10 anonim válasza:
(1-es vagyok) emelett nagyon zöld (az energia 100%-a megújuló, leginkább geotermális), sok az elektromos autó, bár nagyon nagy erdők nincsennek. Az emberek jól beszélnek Angolul is.
3/10 anonim válasza:
(Szintén egyes) Informatikusra nem tudom mennyire van szükség, bár gondolom van) A legjobb, hogy a Schengeni övezeten bellül van, szóval könnyű, és ingyenes (nem kell vízum) az átkeléshez. Bár negatívum, hogy júliusban, augusztusban is a max. átlag hőmérsékelt kevesebb, mint 15C (Vagyis én gyűlölöm a hideget)
4/10 A kérdező kommentje:
Én szeretem a hideget,de a legtöbb növény nem.Akkor jobban utána nézzek Izlandnak,köszönöm szépen!Ment a ✔ (Attól még mások is írhatnak más országokat,szívesen fogadom.)
2020. máj. 16. 23:02
5/10 anonim válasza:
Üvegházakban sokféle növényt lehet termelni (kb mindent, ami M.O.-n nem, bár nagyobb fát ne ültess. + még pár szubtrópusi gyümölcsöt is, pl narancs, citrom.) De amit mondasz, arra Kanada is rohadt jó példa (bár délen melegebb van mint 25C fok, és délen sokan is vannak) Jó pont, hogy mindenki Angolul (páran Franciául) beszélnek, de vízum kell, ha 6 hónapnál tovább akarsz ott lenni (és gondolom igen)
6/10 A kérdező kommentje:
Kanadával azért nem vagyok teljesen "megbékülve",mivel ott már most nagyon sok külföldi van.Kanada szép hely,de több okból se költöznék oda.Plusz pont az olyan helyeken melegebb,ahol főleg vannak munkák.(Én inkább a meleget nem szeretem.)Azért köszönöm a tippet,ment a ✔
2020. máj. 17. 09:12
7/10 anonim válasza:
@6 Ez a sok külföldizés elég hiteles úgy, hogy te is migráns szeretnél lenni valahol. Introvertált xenofób kertészkedő informatikusként nehéz lesz helyet találni, mert ahol ez könnyen kivitelezhető, ott már sokan laknak. Plusz a legtöbb helyen vagy hűvös az idő vagy sok a napsütés, Izlandon az egész kertészleszekfátnevelek-projekt felejtős, ami megterem, azt üvegházakban termelik, fűnél magasabb növényzete gyakorlatilag nincs a szigetnek, mert mindent még csemetekorában kicsavarna a gyakran igen erős szél.
8/10 anonim válasza:
Izlandon nem tudom mennyire keresnek kertészt így arra nem mondanék semmit
Skóciában viszont elég keresett szakma,a táj olyan amilyennek leírod,az időjárás ideális a legtöbb növénynek és vidéken kb alig van külföldi+nem hátrány,hogy angolul beszélnek
9/10 anonim válasza:
A hegyeket leszámítva Hollandia.
10/10 anonim válasza:
Hollandiában gyakran van 25C fok felett (legalábbis is gyakrabvan mint Izlnadon) és nagyon sok a külföldi (kb 5 % uk muzulmán hitű a Hollandoknak) Nem mellesleg a csávó nem kertész, hanem informatikus akar lenni (gondolom a kertészkedés inkább csak hobbi gondolom) és skóciában sem lehet annyira jól kertészkedni (Északi részén, Glasgowtól a sok túristától messzebb). Nem tudom hogy ezért, az én válaszom miért kelett leszavazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!