Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Cserediák programra lehet úgy...

Cserediák programra lehet úgy menni, ha nem az iskolám ajánlja fel a lehetőséget?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy ez nem az iskolámban egy program, hanem mondjuk elmegyek egy szervezethez és ott intézik el. És akkor az iskolám honnan tud róla, hogy én elmegyek, aztán meg majd jön egy másik diák ide?
2020. máj. 10. 13:27
 1/3 anonim válasza:
100%
Igen, lehet. Van Magyarországon egy AFS alapítvány ami ezt a cserediákprogramot biztosítja.
2020. máj. 12. 10:19
 2/3 anonim válasza:
100%

Persze, lehet. Én is így voltam 2018-ban cserediák a YFU nevű szervezettel. 😊 Amikor felvesznek, egy csomó papírt ki kell töltened, meg az iskoláddal/igazgatóval is meg kell beszélned, hogy mehetsz-e, meg amikor visszajössz akkor évet ismételsz, vagy visszacsatlakozol-e a régi osztályodhoz. Szóval nem úgy van hogy az iskola tudta nélkül lépsz le. 😄😄

A YFU-nál (és az előttem említett AFS-nél is) úgy van amúgy, hogy nem kötelező a családodnak cserediákot fogadnia helyetted. Persze ha szeretnétek, csak nyugodtan, de szerintem úgy is mókás lehet, hogy miután hazajöttél, utána fogadtok egyet (de ezt sem muszáj). Ha érdekel még valami írj nyugodtan. 😊

2020. máj. 16. 23:42
 3/3 anonim válasza:
Utolsó, esetleg le tudnád írni hogy egy ilyen program átlagosan mennyibe kerül, és hogy történik meg? Engem is nagyon érdekelne :)
2021. febr. 18. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!