Vannak emberek, akik 15-20 fokban strandolnak? 15 fokos Balatonban?
Figyelt kérdés
Idén még nem igazán volt igazán strand idő, de sokszor azt lehetett hallani, hogy az emberek ellepték a balatoni strandokat, meg mennének strandolni. Vagy van, akinek ez az idő is megfelel? Vagy ez csak ilyen "strandolás"-nak nevezett piknikezés/kirándulás lenne?2020. máj. 6. 12:59
1/5 anonim válasza:
Itt piknikezés. De vannak helyek, ahol a 15 fokos víz kellemesnek számít és fürödnek benne sokan.
2/5 A kérdező kommentje:
De a piknikezéshez nem kell víz, strandoláshoz igen.
2020. máj. 6. 13:23
3/5 anonim válasza:
Nekem a rekord a 18 fokos víz volt szeptember közepén, azt se bírtam sokáig.
Van egy ember, aki több éve télen-nyáron fürdik a Balatonban. Igen, a 0 fok körüli vízben is :)
Szóval ez annyira emberfüggő, hogy érdemi választ nem lehet adni. Ha bírjátok a hideg vizet, akkor tudtok benne fürödni.
4/5 subrette válasza:
Ha süt a nap, sokkal melegebbnek érezzük a 15-20 fokos levegőt is. Simán lehet napozni ilyenkor. Én a vízbe is bele szoktam menni 15 foktól felfelé, de 15-16 fokosba csak pár percre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!