Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Repülőn a csomagomban (nem...

Repülőn a csomagomban (nem kézipoggyász) vihetek lezárt fémdobozt?

Figyelt kérdés
A túró rudit akarom beletenni, nehogy összenyomdjon, de nem szeretném, ha emiatt felnyitnák a csomagot.
2008. nov. 23. 14:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan vihetsz, nem bontanak fel semmit, ultrahanggal átvilágítanak minden bőröndöt, úgy nézik meg mi van benne. Tavaly én is fémből készült díszdobozokban vittem magammal csokoládét külföldi barátoknak.
2008. nov. 23. 16:36
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ami hátulütője lehet a dolognak az az, hogy tejkészítmény a túró rudi, így igen korlátozottan lehet szállítani. (Sok országba nem vihetsz be tejkészítményt.)

Persze ez nagyban függ attól, hogy melyik országba mész.

2008. nov. 23. 18:50
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Itt Mo.-n nem lesz vele gond,csak esetleg a célorzságban.

Az USA-ba pl nem lehet bevinni élelmiszert különben leveszik dobozostól, rudistól :)

2008. nov. 24. 10:58
 4/5 A kérdező kommentje:
Németországba repülök.
2008. nov. 24. 11:22
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Utolsónak:

USA-ba is lehet vinni a feladott csomagban. Én mindig igy szoktam hozni, soha nem nézték meg.

Egyébként a baj inkább a fémdobozzal lehet, mert azt nem tudják átvilágitani és nem látják mi van benne. Szegény nénikének a házi készitésű almás pitéjvel volt a gond, mert fém dobozba tett.

Inkább csak egy plasztik zacskóba tedd bele és mehet a feladandó poggyászba simán.

2008. nov. 24. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!