Repülőn a csomagomban (nem kézipoggyász) vihetek lezárt fémdobozt?
Figyelt kérdés
A túró rudit akarom beletenni, nehogy összenyomdjon, de nem szeretném, ha emiatt felnyitnák a csomagot.2008. nov. 23. 14:09
1/5 anonim válasza:
Nyugodtan vihetsz, nem bontanak fel semmit, ultrahanggal átvilágítanak minden bőröndöt, úgy nézik meg mi van benne. Tavaly én is fémből készült díszdobozokban vittem magammal csokoládét külföldi barátoknak.
2/5 anonim válasza:
Ami hátulütője lehet a dolognak az az, hogy tejkészítmény a túró rudi, így igen korlátozottan lehet szállítani. (Sok országba nem vihetsz be tejkészítményt.)
Persze ez nagyban függ attól, hogy melyik országba mész.
3/5 anonim válasza:
Itt Mo.-n nem lesz vele gond,csak esetleg a célorzságban.
Az USA-ba pl nem lehet bevinni élelmiszert különben leveszik dobozostól, rudistól :)
4/5 A kérdező kommentje:
Németországba repülök.
2008. nov. 24. 11:22
5/5 anonim válasza:
Utolsónak:
USA-ba is lehet vinni a feladott csomagban. Én mindig igy szoktam hozni, soha nem nézték meg.
Egyébként a baj inkább a fémdobozzal lehet, mert azt nem tudják átvilágitani és nem látják mi van benne. Szegény nénikének a házi készitésű almás pitéjvel volt a gond, mert fém dobozba tett.
Inkább csak egy plasztik zacskóba tedd bele és mehet a feladandó poggyászba simán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!