Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ti elmennétek találkozni...

Ti elmennétek találkozni valakivel?

Figyelt kérdés
Mióta tart ez a helyzet nem voltam sehol, 8 hete nem találkoztam egyik barátommal sem, se senkivel. Csak családdal itthon. Néha elmentem autókázni, amúgy ennyi. Viszont most terveztem egy lánnyal találkozni, és nem tudom eldönteni, hogy mennyek e vagy sem. Már egy éve ismerem, nem első találkozás lenne...Persze, tudom, hogy ezt ti nem dönthetitek el helyettem, csak mikor már vágysz valamire akkor nehéz eldönteni... főleg úgy, hogy ki tudja ennek mikor lesz vége

2020. máj. 3. 15:26
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
Ha olyat írsz, hogy "mennyek", akkor inkább maradj otthon, és tanuld a magyar nyelvet.
2020. máj. 3. 16:15
 2/6 A kérdező kommentje:
Látszik, hogy te is magyar ember vagy:) Bárki elírhat bármikor bármit. Azért nem akarsz belém kötni, mert rövid a hajam? Ez legyen a legnagyobb problémád
2020. máj. 3. 16:20
 3/6 anonim ***** válasza:
78%

Ez nem elírás, hanem simán 20-as IQ. :D

Amúgy meg ne írogass nekem személyes üzenetet; nem vagyunk mi barátok.

2020. máj. 3. 16:21
 4/6 anonim ***** válasza:
52%
Menjél,8 hét az sok.
2020. máj. 3. 16:24
 5/6 anonim ***** válasza:
66%

A vírus itt van velünk - az, hogy megengedik a szabad mozgást vidéken, messze nem jelenti azt, hogy biztonságos elkezdeni találkozgatni olyanokkal, akikkel eddig nem érintkeztél hetekig. Ne feledd, csak arra készítették fel az egészségügyi ellàtórendszert, hogy ne szabaduljon el a koronavirus miatti halálozások száma - az azonban nem zárható ki, hogy ha a csajtól elkapod a vírust, azt esetleg te add tovább számodra fontos más embereknek, akiknél a betegség lefolyása súlyos is lehet.

Szóval dönts ennek tudatában, felelősséggel!

2020. máj. 3. 16:56
 6/6 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem tök nem para sem a vírus, sem az utazás, szerintem nem vagy 80 felett, akkor?

Alapvetően azt mondanám: menj! De szerintem nem érdekel téged az a csaj, ha ilyeneken gondolkozol. Ha érdelne már rég ott lennél... amúgy is hol a csaj, Mogadisu, Szomália?

2020. máj. 5. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!