India, Fülöp-Szigetek, Indonézia. Valóban ilyen rossz emberek lakják ezen országokat? Top 15 legveszélyesebb ország? Dél-Afrikát még megértem, de ezt a hármat? Brazília is állítólag borzalmas!
Indonézia kivételével voltam pár hetet a másik háromban, és mindig igyekeztem elkerülni a turistás helyeket. Sehol semmilyen attrocitás nem ért, Indiában nem tudtam úgy megállni az utcán, hogy oda ne jött volna valaki hogy segítsen ha elvesztem, a tényleg kis faluban meg jöttek fényképezkedni velem a helyiek, de ők is kedvesek voltak. (Igen, hozzánk csak a megerőszakolta/felgyújtotta/megverte hírek érnek el onnan, de egyáltalán nem ez határozza meg a társadalmukat. Ha figyeltek, az ilyen hírekben is szerepelni szokott a társadalmi felháborodás, és halálbüntetést is gyakran kiszabnak 1-1 ilyen eset után). Brazíliában teljesen közömbösek voltak, a kutyát nem érdekeltem, ott az Amazonasban élők voltak a legkedvesebbek (de nyilván a budira is uberrel mentem). A Fülöp-szigeteken inkább bámultak, de nem foglalkoztak velem.
Nyilván be kell tartani bizonyos szabályokat minden országban, mindenhol vannak idióták, de lehet menni turistaként.
Brazília nekem még Magyarországnál,Afrikánál is sokkal veszélyesebbnek tűnt.
Ázsiában meg eszméletlen kedvességet tapasztaltam.
Indonéziában eszméletlen jófej volt mindenki,nem hiszem,hogy bármi attrocitás érné az odautazót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!