Miért baj az ha én a főzeléket, pörköltet is kézzel eszem? Szeretem érezni, tapintani az ételt. Tehát ugyanúgy kikanalazom kézzel, csak "nem szép" állítólag.
Figyelt kérdés
2020. febr. 24. 17:48
1/10 anonim válasza:
Nem nem szép, hanem gusztustalan
2/10 anonim válasza:
Undorító.
Biztosan nem mutatkoznék veled nyilvánosan, ha az evésnek akárcsak a gondolata is felmerülne.
3/10 anonim válasza:
Azért baj, mert ezzel megbotránkoztatsz másokat.
4/10 anonim válasza:
pelenkád is van, vagy a szobatisztaság meglesz lassan?
5/10 anonim válasza:
Otthon, egyedül, tiszta kézzel úgy eszel, ahogy akarsz. Ha társaságban se tudsz normálisan, evőeszközzel enni, az nagyon gáz.
7/10 Sunshinedoll válasza:
Kézzel kanalazod ki? Az érdekes. A levest is?
Alapvetően ilyesmiket én is kézzel eszek, pl. indiai vagy arab ételeket, ahol amúgy is szokás pl. kézzel és kenyérrel enni, de még európai embert európai kaját kézzel kikanalazni nem láttam, és nehezen is képzelem el, hogy hogyan működik.
8/10 anonim válasza:
Én elhiszem, mert sok gyogyós van ezen az oldalon, mint a fizikailag egészséges felnőtt ember akinek az a hobbija hogy pelenkába szarik.
9/10 anonim válasza:
Szent kardántengely... És minden "étkezésed" után legalább kezet mosol?
10/10 anonim válasza:
Nem baj, de egyszerűbb lenne, ha lefetyelnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!