Szerinted melyik a legunalmasabb (legkevesebb látnivalóval, attrakcióval rendelkező) ország a világon?
Nem ertem akik San Marinot irtak. Engem lenyugozott a panorama es a kozepkori hangulata a varosnak a vartornyokkal szuk utcakkal. De ez mindenkinek szubjektiv azt is ertem.
En szemely szerint minden orszagban talalok valami erdekeset :D
De körbejártuk. Dögunalom az egész. Sok helyen jártam mára vilagban, nem sok utazást bántam meg, de Belarus toronymagasan a legsz.rabb hely.
Nekem még nem volt ilyen. Főleg nem országra nézve. Lehet, hogy x város unalmas, vagy legalábbis engem nem érdekel, de y meg nagyon érdekes. Egy országban elég sokféle látnivaló, város, természeti szépség van. Magyarország se túl nagy és mégis még itt is nagyon sok különböző látnivalót lehet találni.
Egy országot nem lehet egy helye alapján megítélni.
12-es, pontosan hol jártatok, milyen programok voltak? És mi tesz számodra általában izgalmassá, érdekessé egy úticélt - azaz mi nem volt meg Belaruszban, ami máshol adott volt?
Tényleg kiváncsi vagyok, hogy sikerült “dög unalmas” programot összehozni ott, mert én minden ott töltött alkalmat élvezni szoktam, legyen az városlátogatás, kulturális program vagy természeti làtnivaló. És mindezt 48 ország meglátogatása után mondom, van tehát összehasonlítási alapom.
na most leszek lepontozva: Dubrovnik. egyszerűen utálom azt a helyet. mindig tömeg van, sosincs parkolóhely, túlárazott, és ugyanúgy néz ki mint bármelyik másik horvát város óvárosa. Split sokkal elérhetőbb helyen van (kivéve persze ha te Dubrovnikban szállsz meg), nincs akkora tömeg, el lehet kavarogni a szűk utcákon, és ha eleged van a sétálásból, elehetsz a helyi Margit-szigetre, bérelhetsz egy biciklit, és tekerhetsz pár órát egy gyönyörű erdőben. aztán ha meguntad Splitet, továbbmehetsz Trogirba a piacra.
másik, amit nem szerettem: Bologna. kicsi város ahhoz képest, amennyi ember van benne, a városközpont rettenetesen zsúfolt, a szűk utakon alig férnek el az autók meg a buszok, semmi zöldfelület nincs. van 1 db baromi nagy placc, ahol a heti
nyilván ezek nem országok, csak városok. országszinten nem tudok nyilatkozni, lehet ha több helyen lettem volna Olaszországban, akkor arra jutnék, hogy unalmas, bár ezt kizártnak tartom.
Szerintem is Andorra, az egész ország a vámmentességre épít, szinte csak bevásárlóturizmusa van. A főváros jellegtelen, a hegyek szépek, de ugyanolyanok mint 10 kilométerrel odébb a francia vagy spanyol oldalon.
Kirgizisztán szerintem nagyon érdekes, elképesztően szép tájak vannak és a helyi kultúra is izgalmas.
Dzsibutira adok egy tippet (Afrika s.gglyukának is nevezik, gondolom nem véletlen).
A természet szép nagyon, de aki kulturális és városi látnivalók tömegére vágyik, az Finnországot is unni fogja.
17:
Olaszországot kétlem, hogy unalmasnak találnád, mert annyi féle hely van, hogy majdnem minden igényt lefed. Mediterrán tengerpartok, tipikus mediterran kisvarosok, puszta legelők, történelmi városok, vulkánok, északon pedig az Alpok változatos régiói.
Óceánia nagyrésze és ezt viccen kívül mondom.
Többnyire semmi látnivaló nincs a legtöbb ottani szigetországban,a többség nagyon szegényes hely,sok település kb mintha Borsodban lennél+olyan szigetek Kelet-Ázsiában is vannak negyed annyi pénzért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!