Az ilyen hegyi kunyhókban vannak emberek? Be szabad oda menni, vagy ott lakik valaki?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy van amelyik menedéknek számít, és oda szabad, de vannak ilyen random kunyhók is, pásztorkunyhónak szokták írni.
Ilyenekre gondolok:
2020. ápr. 17. 09:13
1/5 anonim válasza:
Van, amelyikben laknak, van, amelyik nyaraló, van, amelyik elhagyatottabb, de nyilván mindegyik magántulajdon és nem kéne bemászkálni, akkor se, ha nem biztos, hogy lebuksz.
2/5 anonim válasza:
Úgy gondolom, ha egy ház le van zárva (lakattal, kulccsal, aknazárral stb.) akkor oda illetlenség erőszakkal behatolni, akár tartózkodnak adott pillanatban benne, akár nem. Ha nincs lezárva, szabad bemenni, de illik legalább olyan állapotban otthagyni, mint amilyenben volt.
3/5 anonim válasza:
Ha nincs lezárva kordonnal/kapuval, vagy nincs kiírva "Magánterület!Belépni tilos!" felirat, akkor szerintem minden további nélkül meg lehet nézni, főleg ha turistaúton van
Ezekben amik a linkeken vannak nem hiszem hogy élnek, ki élne egy hegy tetején a semmi közepén egy ilyenben? Az őskorban még el tudtam volna képzelni, de ma nem...
4/5 anonim válasza:
Ilyenekben tavasztól-őszig szoktak tartózkodni, míg tart az állatok legeltetése.
5/5 Laylah válasza:
Az elsőben meg az utolsóban kétlem, hogy lakna bárki is, konkrétan szinte nincs teteje...
Egyébként odamész és kiderül, max. bernáthegyivel a popódon szaladsz el onnan. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!