Idén már nem is lehet nagyon menni sehova?
Figyelt kérdés
Például termálfürdőkre gondolok, vagy a Balatonra, vagy akár tengerpartra... Idén nyáron szerintem nem igazán lesz ez lehetséges... Szerintetek is?2020. ápr. 8. 09:16
1/8 anonim válasza:
A munkaügyi központba, segélyért.
2/8 anonim válasza:
Erre nem tud senki válaszolni. Júniusban valószínű még nem lesz szezon, augusztusban lehet, hogy már mehetünk.
3/8 anonim válasza:
Augusztusban ha minden jól megy, belföldön már bátrabban lehet, külföld szvsz. esélytelen.
(Ezért ragaszkodnék nagyon most egy kijárási tilalomhoz, hogy mihamarabb vége legyen, úgy mint az osztrákoknál - ahol jövőhéttől már kezdik is feloldani a korlátozásokat)
4/8 anonim válasza:
Szerintem felesleges hatszázadszorra is megkérdezni, mert mint ahogy tegnap sem tudta még ezt senki, ez mára sem változott: még mindig NEM TUDJUK.
5/8 anonim válasza:
Ez tényleg elég "gyakori kérdés" :D De még mindig nem tudjuk megválaszolni. Szerintem ha már szabad lesz, akkor sem biztos, hogy érdemes. Inkább utána még üljön meg az ember nyugodtan a se.gén egy ideig, amíg biztos elcsitul ez az egész.
6/8 anonim válasza:
Remélhetőleg nyáron már lehet, de ezt senki nem tudja előre megmondani.
7/8 anonim válasza:
Az "idén" december 31-én ér véget és nem a nyáron. És nagy valószínűséggel az idén lehet menni sok felé. Egy csekély esély lehet arra, hogy mégse, de ehhez az emberiség tömény hülyesége kell hosszabb időn át. Az tehát kijelenthető, hogy sokfelé lehet menni. Arra nehezebb válaszolni ma még, hogy mi ez a sokfelé. Gyanítom, a hegyek ilyenek lesznek. Majd meglátjuk, de holnap még ne kérdezz vissza.
8/8 anonim válasza:
Augusztus-szeptember azért már összejöhet.
Előbb kb esélytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!