Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Az idei nyárnak annyi a vírus...

Az idei nyárnak annyi a vírus miatt?

Figyelt kérdés

Van arra esély hogy nyáron külföldön nyaralhasson az ember?

Vagy jó ha strandra lehet majd menni?

2020. ápr. 4. 23:52
 1/10 anonim ***** válasza:
78%
Korai megmondani, de külföld szerintem kilőve. :-(
2020. ápr. 4. 23:56
 2/10 anonim ***** válasza:
80%
A vírus miatt még nem marad el a nyár, csak jobban oda kell figyelni. Strandolás helyett veszel egy felfújható gumimedencét a kertbe, a teraszra, vagy akár a nappaliba, és így biztonságosabb az egész.
2020. ápr. 5. 00:16
 3/10 anonim ***** válasza:
68%
Bukó szerintem, én nem számolnék vele. Ülünk a sejhajunkon. Strandra se, ha más is van ott :-) Azaz :-(
2020. ápr. 5. 07:29
 4/10 anonim ***** válasza:
87%

Külföld nemigazán, abból kiindulva,hogy még ha le is megy a nagyja odáig, a külföldi/nemzetközi utazással kapcsolatos korlátozások maradnak meg a legtovább - elvégre szinte mindenhova külföldről hurcolták be ez a szart...

Belföldi utazásra augusztusban van esély.

2020. ápr. 5. 07:49
 5/10 anonim ***** válasza:
25%
A gci is megmondta, hogy ennek a szezonnak kampó.
2020. ápr. 5. 14:24
 6/10 anonim válasza:
Strandok neccesek, külföldi utak biztos elmaradnak, én abban reménykedek, hogy a bulik, fesztiválok meg lesznek tartva, nélkülük elég szar lenne a nyár..
2020. ápr. 5. 20:04
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném, hogy ezeket a nagy nyári fesztiválokat szerencsés volna megtartani, még ha le is lassul. Tömeg van, és sok a külföldi ember. Ahhoz még egy pár hétnek el el kell telnie a lecsengéstől, hogy biztonságos legyen. Csodálkozom is, hogy eddig még semmi hír nincs róluk, hogy elhalasztanák-e.
2020. ápr. 5. 20:29
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Sose szomorkodjatok, hiszen hál' istennek a kormányfői vő és a főpénztáros cége most kapott 2 milliárdot balatoni vitorláskikötők építésére, hogy a járvány után legyen hol pihenni a jó magyar embereknek. Azért ez megnyugatató, nem? :)
2020. ápr. 5. 21:30
 9/10 anonim ***** válasza:
87%
6-os, gondolod, ha még az olimpia is elmarad, majd pont a fesztiválokat fogják megtartani?
2020. ápr. 5. 22:49
 10/10 anonim ***** válasza:
79%
Fesztiválok tutira nem lesznek idén.
2020. ápr. 5. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!