Most szombaton mennénk wellnesezni Hévizre. Ti lemondanátok? 20/N
Figyelt kérdés
Olyan a hely, hogy saját lakásunk lenne, nem mennénk le a wellnnes részlegbe.
Van így mitől félni?
2020. márc. 16. 15:08
2/11 anonim válasza:
Próbáljatok már meg a seggeteken megülni. Nem attól kell félni, hogy te megkapod, mert a húsz éveddel röhögve felgyógyulsz belőle. Hanem hogy elkapod ÉS két hétig fertőzöl mindenkit vidáman, mert úgy néz ki, hogy ez a szar már ránézéssel is terjed. Úgyhogy mondd le.
3/11 anonim válasza:
Én elmondanám, mivel szinte mindenhol bezártak már a fürdők, csodálnám ha a Hévizi nyitva maradna
4/11 anonim válasza:
"nem mennénk le a wellnnes részlegbe"
Sem az étterembe (naponta 3-szor), sem az utcára, sem máshová. Igaz?
5/11 A kérdező kommentje:
4 válaszoló, igaz!
Próbálok figyelni és vigyázni magamra amennyire csak lehet..
Nekünk annyi is elég lenne hogy néhány napig nyugodtan tudjunk filmet nézni (szülőkkel vagyunk még)
2020. márc. 16. 15:36
6/11 anonim válasza:
Most komolyan nem tudsz otthon maradni, amikor életek múlhatnak azon, hogy megülünk-e a fenekünkön, amennyire lehet?
Nekem elég baj, hogy munka miatt muszáj menni heti 1-2 alkalommal, de te minek tetézed? A szórakozás tényleg felülír mindent?
7/11 anonim válasza:
Édes f. szom hogy ezt még mindig magyarázni kell. Itt csak akkor lenne rend ha minden ház ajtaja előtt rendőr állna.
8/11 anonim válasza:
Igazából ha kûrni akartok, azt lehet a saját településeteken is, nem kell ahhoz utazgatni.
9/11 anonim válasza:
Igen, van mitől félni, maradjatok otthon. Szépen kérlek. Azzal ölhetsz meg nagymamám korú embereket, hogy filmezni akarsz egyet Hévízen. Nem érted, hogy ez mennyire nonszensz?
10/11 anonim válasza:
Én lemondanám a wellnesst a vírus miatt mert nagyon gyorsan terjed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!