Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Kijàràsi korlàtozàs alatt, az...

Kijàràsi korlàtozàs alatt, az utazàs is korlàtozva van?

Figyelt kérdés
A baràtomhoz utaznèk Győrbe.De ùgy làttam a kijàràsi korlàtozàs ez nem szàmìt alapos indoknak,ellentètben,a fodràsszal,manikürőssel.Mert az lètszüksèglet.De akkor hònapokig nem làthatom?De autòval lehet jönni,menni mindenfele,de akinek nincs autòja annak igazolnia kell,hogy hova megy?

2020. márc. 31. 13:59
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
100%

Szia!

2 dolgot jegyeznék meg.

1. Annak a válaszolónak igaza volt, aki azt írta, hogy ha neked nem tetsző válaszok érkeznek, akkor azokat nem tudod elfogadni/megfogadni, és nekiállsz vitatkozni velük, míg az, aki azt mondja, hogy nyugodtan mehetsz a pasidhoz, az már mindjárt egy értelmes válasznak van minősítve. Bocsi, de csak őszinte vagyok. Bunkó természetesen nem akartam lenni. 🙂

2. Az előző pont alapján szerintem az én válaszom is értelmes lesz, mivel a kérdésedre válaszolva én is azt mondom, hogy nyugodtan mehettek egymáshoz. Megbüntetni nem fognak, ha felszállsz a vonatra. Először mi se találkoztunk a barátnőmmel, mikor 2 hete jött ez a korlátozás, de aztán a napokban mégis jött hozzám. Semmi következménye nem volt. Illetve de: boldogok voltunk, hogy ismét együtt vagyunk! Tegnap meghosszabbították a korlátozást és ki tudja, meddig fog ez a vírus helyzet tartani. És a távol élők akkor ne lássák egymást tegyük fel hónapokig!? Oké, valaki a 2. világháború alatt nem látta 2 évig a férjét, ahogy itt írta valaki. Nem tudom, hogy csinálták, hogy bírták ki, de az azért más volt. A 2. világháborút azért ne vegyük egy kategóriába ezzel a koronavírus mizériával szerintem...

Amúgy azt aláírom, hogy a vírus terjedését meg kell fékezni. Ne csoportosuljunk, ne érintkezzen mindenki mindenkivel ész nélkül, stb. Viszont úgy veszem észre, hogy ebben az egészben igazán csak a 9-12-ig időseknek való vásárlói időszakot nézik, előtte-utána pedig a fiatalokét, meg hogy X területű üzletben egyszerre csak X mennyiségű ember legyen bent. /Pl. trafikoknál, mivel az a legkisebb, maximum 1 vevő/, és persze általánosan a másfél-2 méteres távot ember és ember között. De ezt leszámítva sokan szarnak bele az egészbe. Mindenki jön-megy, az utakon ugyanannyi autó van /felénk legalábbis/, a kirándulóhelyeken is megnőtt a létszám, köszönhetően a jó időnek. Oké, azt elismerem, utóbbi azért túlzás lehet, ha ott mondjuk sok vadidegen csoportosul, akik nem egy háztartásban élnek. Azt azért mégsem kéne. De azok után, hogy sokan nem tudnak otthonról dolgozni, sok embernek még így is be kell járni a munkahelyre, ott ki tudja hány személlyel kerül kapcsolatba, valamint a teszkóban/ósönben is tömörülnek az emberek a pénztárnál, nehogy azon múljon már a vírus terjedése, hogy valaki tömegközlekedéssel elutazik a ország távoli részében lévő párjához/rokonához/családtagjához. Lehet nyugodtan vonatkozni, persze azért ott is tisztes távolságot tartani másoktól.

Egyébként meg jó utat, ha mész!🙂

2020. ápr. 10. 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!