Internetem "levan" korlátozva az asztali gépemen? SOS?
Figyelt kérdés
Adott egy új számítógép, amelyen egy idő után észerevettem hogy 10 mbps sebességnél egyszerűen nem tud többet, letölteni. Megpróbáltam a laptopomba bedugni a kábelt és ott tökéletesen tudta a 65-70 mbps-es sebességet. Az imént megnéztem a "hálózati tulajdonságokat" és egy olyan jelenséggel találkoztam, hogy "Kapcsolat sebessége (fogadás/küldés): 10/10 (Mbps)" A kérdésem az, hogy ezt hogy lehetne feloldani? (drivereket ellenőriztem, valószínüleg nem ott lehet a probléma.)2019. febr. 2. 22:53
1/8 anonim válasza:
Menj be az eszközkezelőbe és ott a hálókártya beállításai közt keress valami olyasmit hogy sebesség vagy sebesség és duplex, és ott lehet beállítani korlátozást. Szerintem ott lesz a hiba ( ha csak nincs valami sávszélességkorlátozó szoftvered )
2/8 A kérdező kommentje:
Üdv, próbáltam már, az összeset, duplex, fél duplex és egyikkel se változik semmi, valami más lehet a gond.
2019. febr. 2. 23:10
3/8 anonim válasza:
A duplex előtt lennie kéne egy számnak hogy pl 100Mbps Fél duplex
5/8 A kérdező kommentje:
3.-nak: Tudom az összessel próbáltam semmi változás.
2019. febr. 3. 10:37
6/8 A kérdező kommentje:
4.-nek: kábellel nem hiszem, hogy problémák lennének mivel új, de ha más nem lesz akkor lehet kicserélem.
2019. febr. 3. 10:38
7/8 anonim válasza:
Leírtam csereld le.
Leírtad:
Laptopban megy az új gépen nem
10/10 a link.
Kapcsolat sebességet az eth interface automatikusan visszaveszi ha gáz van. Pl gigabit helyett 100 mbit ha a 8 érbol egy halott.
100 helyett 10 ha sok a crosstalk a szálak között ez akar lehet egy nem színhelye sbekötés is.
Az eltérő hardverek eltérő
8/8 anonim válasza:
Jelszinret éreznek jónak így lehet hogy x hardverrel megy y-al nem.
Tessék a kábelt cserélni.
Vagy szivasd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!