Ausztriában élő magyarként jöhetek-mehetek át a határon, átengednek és vissza?
Figyelt kérdés
2020. márc. 16. 20:53
3/22 anonim válasza:
Átmégy - két hét karantén!
Visszamégy - két hét karantén!
Nagy élvezet lehet!
4/22 D. Brasco válasza:
Jöhetsz-mehetsz,csak ponosan igy van ahogy a 3-as irja hogy azonnal mehetsz 2 hét házi karanténba mindkét orszagban......
5/22 A kérdező kommentje:
Ma is láttam erre jönni egy csomó magyar ingázót, a kérdés az, hogy én osztrák lakcímmel ugyanígy átmehetek-e?
2020. márc. 16. 22:51
6/22 D. Brasco válasza:
Mely szavakat nem értetted a kapott válaszokban?
7/22 A kérdező kommentje:
A magyar auban dolgozó embereknek se kell minden munkanap utan karanténba menni gondolom nagyokos. Nekem meg kb fél órára kéne átmennem csak, segíteni bevásárolni.
2020. márc. 16. 23:31
8/22 anonim válasza:
Ha ÁTMÉGY a határon, akkor a túloldalon KARATNÉNBA kerülsz. Fél órára nem tudsz átmenni, legfeljebb két hét múlva lesz fél órád.
9/22 anonim válasza:
"A magyar auban dolgozó embereknek se kell minden munkanap utan karanténba menni gondolom nagyokos."
A határok lezárás után vagy marad mindenki valamelyik oldalon, vagy karanténba kerül azon az oldalon, ahová ment.
Most nem engedik az ingázást, az csak korábban volt, amíg nem szigorítottak.
10/22 A kérdező kommentje:
Melyikőtök lakik itt nagyokosok? Vagy budapestről okoskodtok? Jönnek ingázók pékségbe, élelmiszerboltba stb...
2020. márc. 17. 08:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!