Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Volt valaki a közelmúltban az...

Volt valaki a közelmúltban az inotai erőműben?

Figyelt kérdés

Milyen állapotban van most?

Mennyire őrzik?

Dolgoznak ott munkások a bontáson? (vagy bontják-e egyáltalán?)

2020. márc. 15. 18:44
 1/8 anonim ***** válasza:
75%

voltam ott, de nem ajánlom neked, sajnos őrzik a területet

engem is elkapott a bizti, csak úgy engedett el minket, hogy orálisan szexeltem vele

2020. márc. 15. 20:06
 2/8 A kérdező kommentje:
Miért nem futottál el?
2020. márc. 15. 23:14
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem bontják, de vannak életnek jelei, szóval szerencsére őrzik. Sőt, a kultúrházban időnként rendezvények is vannak, így majd ha lecseng a ragály, érdemes figyelni a Facebookjukat, ugyanis igencsak megállt odabent az idő !
2020. márc. 16. 04:59
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A kultúrház az nagyon jó hely. Egyszer voltunk ott a Pannon Várszínház egyik előadásán, Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról, baromi jól játszottak, utána a büfé igazi retro kocsmává változott, zsíros kenyérrel, csapolt sörrel, ott piálak a színészek és a közönség is.
2020. márc. 16. 10:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne.
2020. márc. 19. 19:54
 6/8 anonim válasza:
100%
Szia! Úgy tudom őrzik, még egy része működik. Én is érdeklődtem, és azt is írták, hogy bontantás alatt áll. Minnél hamarabb érdemes megnézni, ha szeretnéd látni élőben. Én is kíváncsi vagyok rá. Igazi urbex helynek tűnik.
2020. márc. 31. 01:28
 7/8 A kérdező kommentje:
Ma láttam róla új fotókat, eléggé szét van bontva de szerintem még érdemes lenne mégnézni. Csak én sajnos elég messze lakom + kijárási korlátozás is van.
2020. ápr. 17. 11:47
 8/8 anonim ***** válasza:
63%
El kéne mennem biztonsági őrnek... Persze, nem mindegy, hogy vonzó, fiatal, ellenkező nemű behatoló kínál-e fel orális szexet, vagy a koronavírus veszélyeztetett korosztálya.
2020. ápr. 17. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!