Te mennyit buksz a koronavírus miatt?
Ketten mentünk volna Barcelonába.
Szállás + repjegy kifizetve. kb. 200.000 Ft
Szerencsém volt, mert valami "isteni sugallatra" nem vettem meg a szokásos tavaszi londoni repjegyemet, pedig általában október-november környékén már mindig megvan márciusra.
Így csak az élményt bukom. Színházba, mozipremierre mentem volna, illetve találkozni a kinti barátaimmal.
Azt, hogy mennyit bukunk, még nem tudhatjuk, mert kérdés, hogyan és mennyit lehet majd dolgozni, hogyan lehet majd vásárolni, stb. Ezekkel mind-mind lehet még bukni.
Ez jó kérdés, hiszen nem látszik, hol a vége és milyen gazdasági hatásai lesznek, mindenesetre az alacsony olajár nem jó a munkáltatómnak, az biztos.
Egyelőre két koncertet buktam be, talán visszakapom az árát. Utazást más ok miatt amúgy sem terveztem. A legdurvább inkább az, hogy a szeretteim körében van elnapolt egészségügyi beavatkozás és bizonytalan helyzetbe került légiipari munkáltató. Az emiatti álmatlan órákat hogyan számszerűsítenéd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!