Barcelonába utazás kapcsán tartanátok a koronavírustól?
Most mindenki előveszi itt a kristálygömbjét... hja, nem.
Én például múlt pénteken elképzelni nem tudtam volna, hogy olasz településeket vonjanak vesztegzár alá. Most meg... Szerinted tudható előre, hogy pár hét múlva Katalóniában milyen lesz a járványügyi helyzet?
Én a repülés miatt aggódnék. A reptéren Budapesten és főleg Barcelonában sok sok különböző helyről származó emberrel találkozol. Maga a repülő is ki tudja merre járt, ki ült a székedben előtte.
Nekem most ez lenne ami aggaszt, de március végéig nagyon sok minden változhat.
Márc. végén megyünk mi is, addig még sok minden megtörténhet.
Ha rosszabbodik a helyzet akkor lemondjuk.
Még a magyarországi intézkedések előtt kb 1 héttel a légitársaság lemondta az utat, úgyhogy nem kellett gondolkoznunk tovább. Kb március 6-7 körül kaptam az emailt, vissza is fizették az egész összeget. Szerencsére mi lemondható szállást foglaltunk🙏
Azóta ugye már valóban eldurvultak a dolgot.
Először őszre akartuk átrakni az utat, de már inkább a jövő tavaszban gondolkozunk, sok szempont miatt.
Remélem a legtöbben ilyen feltetelekkel meg tudták úszni a dolgot, ahogy mi.
Vigyázzon mindenki magára, remélem hogy mihamarabb kievickél a világ ebből az egészből!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!