GYAKORLATILAG MÁS: van határellenőrzés a Nagy-Brit-sziget és az Ír-sziget között, és nincs határellenőrzés Íro. és É-Íro. között. Tehát akkor nem kell (de csak azért, mert még ellenőrzést se kapsz), ha először Írországban landolsz és onnan mennél át (láttam képet az ír határról, konkrétan a sebességkorlátozó tábla mondta csak meg az adott helyen, hogy átértél másik országba, brit oldalon 50-es, másik oldalon 80-as volt és nem az útminőség változott meg (50[mph]=80[km/h]).
Persze ha nem Dublinban, hanem Belfastban szállna le a repcsid (ami a kontinensünkről indult), akkor *szerintem* ismét UK-ba érkezésről van szó...
(szintén ma 18:48 vagyok, és nemtom miért küldte el az előzőmet külön, egyben akartam azt és a mostanit, nem húztam az egeret a képernyős küldés gombra, enterezés önmagában nem küldés gyk-n, még mindig nemtom milyen billentyűkombóval lehet billentyűzettel küldeni, mert véletlen volt és nem láttam mi volt véletlenül nyomva)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!