Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » 2 éves fiamnak csináltattam...

2 éves fiamnak csináltattam személyit. Emellé kell útlevél, ha el akarom vinni (Írországba)?

Figyelt kérdés
Útlevelet ugyanis nem tudok csináltatni, mert kell hozzá az apja is, és pont hozzá mennénk. Szerintetek?
2009. aug. 27. 19:07
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
Mivel EU tagállam Írország is, ezért nem kell neki útlevél, mehet személyivel.
2009. aug. 27. 20:47
 2/8 anonim válasza:
Nem kell neki, elég a személyi Írországba. :)
2009. aug. 27. 22:40
 3/8 anonim ***** válasza:
shengeni országba történő utazáskor a 14 éven aluli gyereknek elég a személyi is.
2009. aug. 27. 23:08
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

Ha nem akarsz neki bankszamlat nyitni, akkor eleg a szemelyi. (En Irorszagban vagyok epp, csak ugy megjegyzem...). Az irek jo fejek nem hinnem, hogy barhol reklamalnanak, plane ha kisgyerekrol van szo.

Akitol jobban kell felni az a magyar (gondolom Ferihegy) oldal. De talan azok sem fognak belekotni, magyarorszagon ismerik a magyar szemelyit.

2009. aug. 28. 02:36
 5/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a válaszokat, Ferihegyet már fel is hivtam most,felőlük is minden okés, igaz, vagy 5 helyre kapcsoltak, mire végre valaki válaszolt!
2009. aug. 28. 12:17
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia, miert milyen az a szemelyi igazolvany amit 2 eves gyereknek allitanak ki???? Ilyenrol meg nem hallottam. Szemelyi igazolvanyt nem 14 evesen allitanak ki???

Utlevellel kellene mennetek, legalabbis mi a 8 evesemmel Anglia - Magyaro. kozott azzal jarunk.

Mi az a gyerek szemelyi?

2009. szept. 1. 02:05
 7/8 A kérdező kommentje:
Ez év nyarától lehet kiváltani akár az újszülötteknek is személyit, ami mint kiderült, és többen is írták helyettesíti az útlevelet. Az eu-n belül.
2009. szept. 1. 13:07
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem kell utlevel! Egyebkent Irorszag nem tagja a shengeni orszagoknak (itt elek egyebkent mar regen..), attol fuggetlenul hogy EU tagallam utlevel kell.. A szemelyi igazolvagy az csak egy magyar " kommunista" talalmany, mas orszagokban nem hasznalnak ilyen documentumokat! Irorszagban utlevellel vagy jogsival igazoljak magukat az emberek! Az hogy Mo-szag benne van a shengeni egyezmenyben az jo nektek ha a kornyezo orszagokba mentek...
2009. szept. 7. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!