Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mivel foglalkoznak ezek az...

Mivel foglalkoznak ezek az emberek?

Figyelt kérdés

egyre tobbet latom az instan, hogy rakjak ki emberek, hogy ide utaznak oda utaznak es ezzel keresik a pénzt meg online business,elet stilus ez meg az lett a csapatunk tagja.. meg minden ilyet irnak ki

mi ez?

2020. febr. 28. 20:30
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
41%
Egyébként nem tudom voltál e màr Miamiban meg Zakhyntoson, Hogy ennyire képben vagy az árakkal, de maradjunk annyiban, hogy ha valaki kicsit ért a témához meg van rálátása, hasonló árakon egész jó kis nyaralást ki tud hozni. Persze nem a cég által kínált luxusba. Eldöntheti mindenki maga, hogy melyik a szimpatikusabb, csak kétlek látatlanba ne magyarázd màr meg, hogy mennybe kerül egy miami-i út, nyaralás és nyaralás közt rohadt sok különbség lehet.
2020. márc. 2. 09:46
 22/27 A kérdező kommentje:

ha mar elmegyek nyaralni vagy miamibe nyilvan nem azert megyek mert egy putriban akarom tölteni az ejszakakat

nem az egesz cég , nem tudom te honnan szedtel ilyet egy szóval se mondott senki ilyet, 5en mentek:)

sok sikert mindenkinek aki 300kbol elakar menni oda es emberi körülmények kozott lakni 2hetig :)

2020. márc. 2. 22:07
 23/27 A kérdező kommentje:
ja es a 300ezret nem en irtam, ha nem látnád hanem elottem hozták fel, hogy o annyiból elmenne nagy okos
2020. márc. 2. 22:09
 24/27 A kérdező kommentje:

ezt meg annak az okosnak aki irta h 300kbol ki jon meg 2honap megtakarítás

az a baj, hogy akikrol beszelek elmegy miamiba 2hetre aztan fel hónap múlva mar nizzaban van,csak ez az egy probléma van a megtakarításos dumaval

2020. márc. 2. 22:15
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Nizzába 5-6 ezerért van repjegy. Ha hosszúhétvégére mész 50-ből megvan.
2020. márc. 2. 22:18
 26/27 anonim ***** válasza:
41%
Hagyd már, FOGALMAD SINCSEN egy maimi-i repjegyről, se szállásról. Egy jegy 90körül már van, airbinb-n szállás egy főre (nem putri, csak nem hotel) szintén megvan ekörül. Elég sokat járok Amerikába, ésszel kell foglalni. Annyira látszik rajtad, hogy egy irigy kanapéba ragadt ember vagy, állítom a térképen nem tudnàd belőni merre vannak az általad említett városok, nem hogy személyes tapsztalatod legyen. Csak akkor meg nem értem mit okoskodsz. Tipikusan az az enber lehetsz, aki még a belföldi wellnesst is utazásu irodán keresztül foglalja.
2020. márc. 3. 06:54
 27/27 anonim ***** válasza:
64%

Nem utazási irodás árakat kell nézni, hanem magadnak szervezni. Fillérekből eljutsz sok helyre.

Pl 2 éve Nápolyban voltunk egy hetet, repjegy 55e 2 főre, szállás nagyon szép hotelben reggelivel 67e. Az 122 ezer ft per 2 fő. 61 ezer per fő. Plusz a költőpénz, de az egyéni dolog.

Utazási irodában szerintem Nápoly lenne 300 ezer per fő..

Most ugyanígy vagyok Lisszabonnal, 40/fő a repjegy, 45 /fő a szállás, 1 hét.

85ből egy főre kijön. Utazási irodával tuti lenne 200. Utazni nem drága, csak nézelődni kell.

2020. márc. 3. 23:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!