Mivel foglalkoznak ezek az emberek?
egyre tobbet latom az instan, hogy rakjak ki emberek, hogy ide utaznak oda utaznak es ezzel keresik a pénzt meg online business,elet stilus ez meg az lett a csapatunk tagja.. meg minden ilyet irnak ki
mi ez?
ha mar elmegyek nyaralni vagy miamibe nyilvan nem azert megyek mert egy putriban akarom tölteni az ejszakakat
nem az egesz cég , nem tudom te honnan szedtel ilyet egy szóval se mondott senki ilyet, 5en mentek:)
sok sikert mindenkinek aki 300kbol elakar menni oda es emberi körülmények kozott lakni 2hetig :)
ezt meg annak az okosnak aki irta h 300kbol ki jon meg 2honap megtakarítás
az a baj, hogy akikrol beszelek elmegy miamiba 2hetre aztan fel hónap múlva mar nizzaban van,csak ez az egy probléma van a megtakarításos dumaval
Nem utazási irodás árakat kell nézni, hanem magadnak szervezni. Fillérekből eljutsz sok helyre.
Pl 2 éve Nápolyban voltunk egy hetet, repjegy 55e 2 főre, szállás nagyon szép hotelben reggelivel 67e. Az 122 ezer ft per 2 fő. 61 ezer per fő. Plusz a költőpénz, de az egyéni dolog.
Utazási irodában szerintem Nápoly lenne 300 ezer per fő..
Most ugyanígy vagyok Lisszabonnal, 40/fő a repjegy, 45 /fő a szállás, 1 hét.
85ből egy főre kijön. Utazási irodával tuti lenne 200. Utazni nem drága, csak nézelődni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!