Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mivel foglalkoznak ezek az...

Mivel foglalkoznak ezek az emberek?

Figyelt kérdés

egyre tobbet latom az instan, hogy rakjak ki emberek, hogy ide utaznak oda utaznak es ezzel keresik a pénzt meg online business,elet stilus ez meg az lett a csapatunk tagja.. meg minden ilyet irnak ki

mi ez?

2020. febr. 28. 20:30
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
80%

Én is ide oda utazgatok gyári melós fizetésből. Vannak ezek a scam oldalak akik elhitetik, hogy azért utazhatsz 15 ezerért fapadossal Ciprusra mert beszerveztél a piramisba magad alá embereket, de a valóság az hogy a fapados így is úgy is elvisz 15ért.

2020. febr. 29. 11:58
 12/27 A kérdező kommentje:
jo de ezek nem ciprusra, miamibe mentek 2hetre kicsit mas az árkategória
2020. márc. 1. 21:56
 13/27 anonim ***** válasza:
52%
Ez csak egy példa volt. Manapság nem kell egy vagyon az utazgatáshoz. Konkrétan vannak erről videók hogy az dreamtipsen összehasonlítanak utazás árakat a valós árukkal és dreamtipsen átlagban 10-20%kal drágább minden. Ebből él az oldal.
2020. márc. 1. 22:19
 14/27 anonim ***** válasza:
29%
Miami két hét akkor ki kellett csengetni vagy 300 ezret hűha. Másfél havi megtakarításom.
2020. márc. 1. 22:20
 15/27 anonim ***** válasza:
Utolsó elötti! Félreértések elkerülése végett, már most leszögezem, hogy nem dolgozok a dream tripsnél, de van velük személyes tapasztalatom. Lehetetlen, hogy máshol 10-20%-kal olcsóbb legyen bármi os, garantálják, hogy ők a legolcsóbbak: ha találsz náluk jobb ajánlatot, visszafizetik a pénzedet, sőt, ha jól tudom -ebben nem vagyok biztos- talán ki is fizetik neked az olcsóbban talált opciót. Nem védem őket, nem tudom, hogy van a rendszer, de ezt biztos kézből tudom, van rokon, aki “hobbiból” foglalkozik ezzel.
2020. márc. 1. 22:40
 16/27 A kérdező kommentje:
azert megnéznem,hogy mész el miamibe 300ezerbol, de ne csak azt nezd h elmesz hanem szallas programok stb..
2020. márc. 2. 08:38
 17/27 A kérdező kommentje:
Zhakintosz tobbe van 2hetre mint 300ezer
2020. márc. 2. 08:38
 18/27 anonim ***** válasza:
29%
Persze annak aki ostoba annak annyiba kerül Zaky. Ezek cégeknek ettől megy ilyen jól.
2020. márc. 2. 09:02
 19/27 A kérdező kommentje:
akkor mondd el te h csinalnad meg 300ezerbol miamit :D
2020. márc. 2. 09:23
 20/27 anonim ***** válasza:
28%
Kérdező, könyörgöm ne legyél már ostoba. Ez egy nagy cég, sok embert visz egy adott helyre, általában holt szezonban... szerinted egy 5* szálloda tulaja inkább hagyja üresen a hotelét, mintsem leviszi az àrakat ennek az EGY adott cégnek, ők pedig feltöltik a szobákat vendégekkel. Inkább keres a hotel fele annyit, mint semmit. Ugyan ez vonatkozik a csoportos szervezett programokra is. Ennél jobban nem tudom elmagyarázni, ez így működik. Nem lesz náluk olcsóbb, hisz csak ők kapnak ilyen jó árakat, te pedig tényleg az adott desztiníció adott hotelének a legjobb árajánlatàt foglalhatod le nála.
2020. márc. 2. 09:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!