Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Aki volt már Bulgáriában az...

Aki volt már Bulgáriában az megtudja esteleg mondani? . Hogy a tenger átlátszó kék-e tehát nem olyan mint pl:Balaton stb mert választás között vagyunk vagy Olasz, Horvát esetleg még görög és ugye Bulgária

Figyelt kérdés
2020. febr. 16. 20:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem fuss neki ennek a kérdésnek mégegyszer, mert ez így elég zagyva.
2020. febr. 17. 20:27
 12/17 anonim ***** válasza:
70%

Ez egy teljesen reális kép a víz színéről: [link]

Amúgy jó helyek vannak, de Napospartot, Nesebart meg a többi gagyi turistagyűjtőt érdemes messzire elkerülni.

2020. febr. 18. 15:41
 13/17 anonim ***** válasza:
68%

2018-ban jártam először és bízom benne h nem utoljára Bulgáriában. Óvvá intettek sokan, hogy csalódás fog érni a horvát tengerpart után. Nem csalódtam egyáltalán, kellemes meglepetés ért, mert túlszárnyalt minden képzeletet.

Ahogyan a többiek írták, hogy más a Fekete-tenger vízének az összetétele, mint az Adriának. Nessebarban laktunk az Óváros mellett. Kék zászlós strandra jártunk. Rengeteg kagyló, időnként hatalmas hullámok. A víz, nem olyan, mint a Balaton, átlátszó de nem annyira mint az Adria.

Egy nap strandoltunk a Naposparton, oda akkor menj, ha csak a strandolás napsütés érdekel és el tudod viselni a szállodasort. Többen vannak mint Nessebarban ergo kevésbé tisztább is.

2020. febr. 18. 19:32
 14/17 anonim ***** válasza:
16%
Mint a Balaton! Horvátországba menjetek vagy görögbe ha tiszta tengert akartok!
2020. febr. 21. 15:50
 15/17 anonim ***** válasza:
17%

Magyarországon csak édesvizű tavak és folyók vannak

Balaton első osztályu szokott lenni szinte iható

2020. febr. 23. 21:31
 16/17 anonim ***** válasza:
74%
A Fekete-tenger vize inkább zöldes árnyalatú, nem az az azúrkék, mint az Égei- vagy az Adria. Kulturálisan egészen más élményt nyújt, de szerintem megéri elmenni, én 2008-ban voltam.
2020. febr. 25. 11:33
 17/17 öves válasza:
39%
Bulgáriában kristály tiszta a tenger . Én nagyon sokat kint vagyok kint élek . Mivel homokos az egész part nagyon tiszta a víz. Lehet hogy akkor nagyon hullámzott és felkavarta a tenger alját. Megéri Oda menni. Én Szozopolba járok meg lejeb.
2020. máj. 13. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!