Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hétfőn hajnali fél 5-kor...

Hétfőn hajnali fél 5-kor elutazok, világos van már akkor?

Figyelt kérdés
A nap 05:20-kor kel, azt már megnéztem, csak bízom benne, hogy nem teljesen sötétbe kell indulnom, elvileg már jóval korábban világos van, mint a nap kelne.
2010. júl. 23. 11:11
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Igen, és mi reggel fél hatnak mondjuk:) Süt a nap.Melegít is.

Fél ötkor is világos van.Néha azért felkelhetnél, utazástól fŰggetlenül is :) sZÉP A REGGEL!

a HAJNAL AZ HAJNALI 3, fél négy..az hajnal. A fél hat, az reggel, sokan már megvették a zsemlét, és mennek dolgozni.

2010. júl. 23. 11:22
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi, közben megnéztem idokep.hu-n webkamerán, félhomály van, 4:20-kor amikor indulnom kell (én így írom!!)

De én nem fél 6-kor megyek, tudom, hogy akkor már biztosan világos van, hanem már fél 5-kor, és utálok sötétben gyalogolni (félek).

Jártam "hajnalban" dolgozni, télen, a fél 6-os busszal bőven elég volt akkor 4-kor kelni, 10 előtt ritkán kelek, éjjel 2 előtt ritkán fekszek le, és imádok aludni, a délutános műszakot jobban szeretem... hajnalban csak buliból szoktam hazajönni. :)

De azért köszi....:)

2010. júl. 23. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!