Ha elektronos taxival szeretnék utazni budapesten, akkor melyik taxitársaságot hívjam?
Figyelt kérdés
2020. febr. 7. 18:01
1/3 anonim válasza:
Már a korábbi elektromos taxis kérdésednél is adtunk erre választ. Én videót is linkeltem, amiben szintén látható melyik taxitársaságnál vann BIZTOSAN e taxi. Más válaszoló írt más céget is.
Mit tegyünk még? Rendeljük meg neked? ;-)
2/3 anonim válasza:
Nem tudom, felfogtad-e édesem, de budapesten egy maffia uralja a taxit. Nincs uber, nem igazán fontos az elektromosság, sőt igazán egyazon oligarcha kezében futnak össze a szálak.
Ha majd tényleg lejössz erről azt elektromos szerről, amin most vagy, nyugodtan felszállhatsz valamelyik közösségi közlekedési eszközre.
Lesz, amit trolinak hívnak, a másikat villamosnak. Emberek lesznek rajtuk, szokjad őket.
Mellesleg ezek is árammal mennek.
Nem tudm, tanultad-e ezeket az iskolába...
3/3 Barbell Deadlift válasza:
A taxisok maganvallalkozok, semmilyen maffiacsoportosulasban nincsenek benne. Elektromoa auto meg akkor lesz,ha megeri kigazdalkodni az arat (mellesleg az uber soforoknek sem e-autojuk volt, szoval nem ertem, minek hoztad fel...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!