1: Nem. Nem tetszik az időjárás, meg az életstílus sem.
2: Talán. Attól függ, melyik részére és milyen munkám lenne. Egyébként itt már jártam, szóval erről tudok valóban gondolkodni.
3: Talán. Él ott ismerősöm, tetszik, amiket mesél. Nagyon tetszik a természeti környezet, de az időjárás nem biztos, hogy jó lenne nekem.
4: Nem. Ausztrália sose vonzott. És az ottani állatok sem. (kígyók, pókok, stb.)
2020. febr. 7. 10:35
2/12 anonim válasza:
az az igazság, hogy bármelyikben szívesen élnék. :D
Viszont elsősorban ezek közül talán New Yorkban.
2020. febr. 7. 10:43
3/12 anonim válasza:
Ezek közül csak Vancouverben élnék, nagyon élhető város, kedves emberekkel, csodaszép környéken, minden hétvégén a hegyekbe járnék túrázni :) Az USA-ba akkor se költöznék, ha fizetnének érte, Ausztráliában sem telepednék le tartósan messze minden szerettemtől, jó nekem itt Európában egyelőre, de ha ott élnék pár évet, akkor inkább Melbourne-t vagy Brisbane-t választanám, de még Perth is szóba jöhetne, Sydney nem.
2020. febr. 7. 12:15
4/12 anonim válasza:
Egyik sem. Én az EU-ban élek, és európainak vallom magam. Max. turistának mennék az USA-ba, egy-két szép helyre, ill. Kanadába is. Ausztráliába el sem mennék soha.
2020. febr. 7. 12:27
5/12 anonim válasza:
Egyikbe sem. Miért akarnék olyan helyre költözni, ahol ilyen-olyan feltételeket szabnak a letelepedéshez, ha Európán belül szabadon vándorolhatok.
Ha meg kimennék Európából, akkor inkább Dél-Amerika :-)
2020. febr. 7. 13:24
6/12 anonim válasza:
Egyikben sem jártam még a felsoroltakból, de leginkább Vancouver vonz közülük.
2020. febr. 7. 13:44
7/12 anonim válasza:
Szívem szerint egyikbe sem.
2020. febr. 7. 14:53
8/12 anonim válasza:
Sydney, engem lenűgözött amikor ott voltam.
2020. febr. 7. 15:55
9/12 anonim válasza:
1. Nem szoktam strandolni.
2. Hadarják az angolt, sok a lehúzós ember.
3. Ide költöznék, jó a klíma.
4. Nem szeretem a bal oldali közlekedést, a hőséget, és a Godzilla méretű pókokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!