Melyik európai városok telítettek leginkább a turizmus szempontjából, illetve melyik időszakokban van a legkevesebb ember?
Kora ősszel voltam egy ausztriai településen ahova folyamatosan hozták buszokkal a turistákat. Szép hely volt, de olyan volt mint egy zsúfolt bevásárlóközpont vagy egy belvárosi utca! Minden népszerűbb ismert hely ilyen?
Csak a magasabb hegységekbe érdemes menni ha kevés turistával akar az ember találkozni vagy már ott is nagy a tolongás?
Barcelona az egyik leglátogatottabb a világon. Itt már korlátozások is vannak, pl. a belvárosban nem lehet új hotelt nyitni, lakásárak az egekben az airbnb-k miatt, próbálják a külvárosba terelni a turistákat.
A kisvárosok közül pl. Hallstatt, főleg a kínaiak körében, akik le is másolták az egész várost, felépítették Kínában.
Romában voltam május elején és kegyetlen mennyiségü túrista volt, mint a konzervdobozban.
Parizsban is májusban voltam és ott elviselhetö mennyiség volt.
Oktober legelején Koppenhágában voltam és ott is iszonyat sok túrista volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!