Tervez valaki kimenni innen kulfoldre? Ha igen miert? Eddig
miert nem tette meg?
Figyelt kérdés
2020. febr. 6. 02:40
1/9 anonim válasza:
Eddig sem tettem meg és ezután sem tervezem. Nagyon jól el lehet boldogulni itthon is, ha kicsit életrevaló vagy. Aki meg nem az, annak kint sem fog összejönni semmi.
2020. febr. 6. 05:18
2/9 anonim válasza:
Befejezem itthon a tanulmányaimat,majd utána
2020. febr. 6. 06:51
3/9 anonim válasza:
Utolsó, lehet, hogy ebben az országban lehet boldogulni, ha akarsz, viszont az, hogy neked ez nem sikerült, az az ellenszenves, keserű, utálkozó válaszaidból egyből egyértelmű :) egy boldog, sikeres ember nem ilyen, mint te. Süt belőled az utálat, neked jó így élni?
2020. febr. 6. 09:06
4/9 anonim válasza:
Szerintem semmi rosszat nem mondtam. Azt nem egészen értem hogy honnan veszed, hogy nekem nem sikerült. Nem is tévedhetnél nagyobbat, de ez teljesen mellékes.
Abban viszont legalább egyetértünk hogy itthon is lehet boldogulni, és ez az egy ami számít.
2020. febr. 6. 09:23
5/9 anonim válasza:
Nem. Jól érzem magam itt. Nem szeretnék máshol élni. Utazni szeretek, mert érdekel a világ. Sok helyen jártam már. Egy-két hely van, ahova még szívesen visszamennék. De olyat sose éreztem, hogy ott szeretnék élni.
2020. febr. 6. 09:38
6/9 anonim válasza:
Igen, de egyelőre nincs pontos terv, hogy mikor. Vagy egyetem után kellett volna menni, vagy majd öregkoromban :D, mivel most jó munkám van, amit viszont csak itthon lehet csinálni.
De az biztos, hogy szeretnék majd külföldön élni, lehetőleg német vagy angol területen.
2020. febr. 6. 11:37
7/9 anonim válasza:
tervezek és voltam is már.
2020. febr. 6. 20:08
8/9 anonim válasza:
Igen tervezem, hogy kiköltözök. Mindenképpen angolszász területre szeretnék, leginkább Kanada vagy Ausztrália jöhet szóba.
Sajnos a kijutás nem egyszerű, ezért előtte itthon kell bizonyítanom, hogy a pontrendszerben legyen elég pontom.
Mivel 20 éves vagyok, így van még esélyem arra, hogy itthon letegyek valamit az asztalra, ami ott kint számít.
2020. febr. 8. 14:06
9/9 anonim válasza:
Első okospóni, unokanővéremnek itthon semmi nem jött össze (anyagi siker terén), kint pedig kb 6 év alatt összehozott egy lakást, egy autót, étteremvezető lett, utána pedig vezető poszt egy értékesítői cégnél, szóval ennyit az életre valóságról. Egyébként meg az életrevalóság nem anyagi helyzet függvénye, illetve nem szakmai karrieré. Egy csóringer akinek alig van valamije simán lehet sokkal boldogabb, mint egy gazdag, mert az anyagi javak nem tudják sem helyettesíteni, de még csak kompenzálni sem a belső teljességet, a belső teljesség pedig főleg veleszületett dolog, huzalozás kérdése...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!