A gyerek fél, szorong a repüléstől. Szerintetek jó ötlet nyugtatót adni neki? Többi lent.
Én azokkal értek egyet, akik azt mondják, meg kell oldani a problémát. Meg kell keresni a szorongás okát: pszichológus, kineziológus, stb. Ha kell, több helyen próbálkozni.
Aki probléma kerülő, az javasolja, hogy üljön többet repülőre, de ez nem megoldás. Egy idő után más szituációban is előjöhet a szorongás, egyre jobban beszűkülhet az élete.
B6 vitamin és esetleg egy fél Daedalon tökéletesen elég lenne - remélem, nem akarod még egyszer ennek a gyógyszernek kitenni a gyerekedet...
"Idén tavasszal Thaiföldre utazunk majd, "
Mondjuk szerintem még ez sem olyan biztos, hogy jó ötlet, attól függ, hogy mennyire terjed el addig a koronavírus. Köztudottan a gyengébb immunrendszerű gyerekeket és az időseket támadja meg.
Kínában jan 27-én 2.800 megbetegedés volt, jelenleg világszerte - most már Európában is megjelent - 17.500 körül van a megbetegedések száma. Naponta kb. 3 ezerrel nő.
Egy hete Thaiföldön még nem is volt megbetegedés - most már 19 van.
És persze, el lehet utazni, erős szervezet nem is veszi fel a vírust, csak azért a gyerekemet nem biztos,, hogy kitenném ennek egy nyaralás miatt...
14!
Repülésről van szó, nem hétköznapi közlekedésről. A probléma megoldás ez esetben, az, higy Nem repül. Erről még nem fog beszűkülni az élete és nem fog felni az autótól. Kb ,mindenhova el lehet jutni repülő nélkül, ha mindenképpen szükséges. A Thaiföldi utazás nem szukseges.
#17 valszeg Benadryl
én is amellett lennék, hogy pszichológus lássa a gyereket, a nyugtató tűzoltómegoldásnak jó, de állandóra nem, és a fóbiák elég jól kezelhetőek. emiatt ne mondjon le az egész család a nyaralásról. sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!