Mi van akkor, ha babával megyünk Auschwitzba?
Látom megy a karót nyelt nyárspolgárkodás itt ezerrel. Az auschwitzi emlékhely egy hatalmas terület, ha ordít a gyerek, félrevonulsz. Láttam másokat is ott kisgyerekkel, megoldották, hogy ne zavarjanak. Olvastam véleményeket e témában ennél jelentősebb utazási fórumokon, ezek ismeretében is írtam, hogy vállalható oda gyerekkel bemenni.
Számomra amúgy is érthetetlen, hogy a csecsemőkort és a gyerekek visítását miért nem az élet teljesen természetes részeként fogjuk fel?
Én ekkora babával máshová mennék. Pl. állatkertbe, itt Magyarországon. A babák utaztatása sem túl jó dolog. Nem tesz jót a gerincüknek a sok ülés.
Ha nem akarod rábízni valakire, akkor halaszd el ezt az utazást, egy pár év múlva már szóba jöhet.
Te is tudod, hogy ez morbid, nem normális dolog. Lehangolt leszel ott, amit a baba megérez és nem tesz jót neki.
Kegyeleti hely bazzeg.
az üvöltő gyerek az élet része? akkor az is normális lenne h az udvaron kicsapom a gázgrillt, és nekiállok a hátizsákban ételhordóban bevitt bablevest megmelegíteni magyar módra, majd jóízűen falatozni?
Hihetetlen hogy az emberek annál fogva hogy kijött belőlük egy gyerek senkire nincsenek tekintettel. Mint a dohányosok, belefújja a képedbe a füstöt, te meg viseld el.
13:30
Miért a gyereket??
Nem ő akart mindenáron odamenni, hogy tudjon majd dicsekedni vele a bölcsiben.
Mégis milyen válaszokra számítottál?
Valószínűleg nem ilyen válaszokat kaptál volna, ha a gyereket pl. az állatkertbe vagy a Disneylandbe szeretted volna elvinni, bár még oda is kicsi.
De haláltáborokban gázkamrákat és felhalmozott emberi maradványhegyeket nézni??
Komoly defektre vall.
Nem ártana egy alapos kivizsgálás...
(Nyaktól felfelé.)
Sajnos bármilyen múltja is van a tábornak, mára egy turisztikai látványosság lett. A gyermeket azert gondoltam most vinni, mert alszik közben és nem dolgoz fel belőle semmit.
Nem hinném magam defektesnek, azért mert nem csak állatkertbe vinném... amúgy a táborról pont ugyanannyi emléke maradna ,mint az állatkertről. Legalább megerősítettetek abban, hogy le kell sz*rni mások véleményét, és azt kell csinálni, amit szeretnénk.
Köszönöm a ráébresztést, és a "segítséget".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!