Vivaldi travel utazási iroda útjai milyenek? Rendesen szervezettek? Dél-Olaszországba szeretnék velük menni. Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2020. jan. 24. 17:50
1/8 anonim válasza:
Ilyen noname utazási irodákkal nem nagy buli utazni. Ha már ennyire felvet a pénz válassz egy rendes utazási irodát ami nem hagy ott a sz.rban meg nem csődöl be az utazás előtt/alatt.
2/8 A kérdező kommentje:
Rossz helyre írtál választ. Nem ezt kérdeztem
2020. jan. 24. 18:14
3/8 anonim válasza:
Személyes tapasztalatom nincs velük, de rokonaink utaztak már több alkalommal általuk szervezett külföldi utakra. Sosem panaszkodtak, mindig elégedettek voltak, ezért gondolom, ha nem így lenne, nem is mentek volna velük többször is.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2020. jan. 24. 19:29
5/8 anonim válasza:
Kétszer utaztam a Vivaldival. Kifejezetten jól szervezték az utat. Szállodák rendben voltak, idegenvezetők is mintaszerűen oldották meg a feladatot. És a fizetés, biztosítás, is rendben volt. ( és még az időjárás is)
üdv. Sándor
6/8 anonim válasza:
Én egyszer utaztam velük, akkor voltak kisebb döccenők a programban, de semmi komoly.
7/8 anonim válasza:
Én voltam velük Olaszországban. Semmi probléma nem volt,tapasztalt idegenvezető volt az út során,ismert mindenkit és mindent az adott környéken. Ajánlani tudom őket.:)
8/8 anonim válasza:
Utaztam velük többször.Nincs velük semmi probléma.Ajánlani tudon én is őket.Mindig jól sikerültek az utak amin voltam velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!