Repülőgépre mit lehet felvinni és mit nem?
Figyelt kérdés
Most fogok először repülni (európai útról van szó) és még sosem ültem repülőn, ezért azt sem tudom, mi azt amit fel lehet vinni a gépre és mit nem. Pl. folyékony dolgokat úgy hallottam, hogy nem, ebbe pl. a tusfürdő is beletartozik, vagy nyugodtan lehet a tisztálkodási szereket, hajsütőt, körömkészletet vinni? Ráadásul kontlaktlencsét hordok, így aztán a tárolóoldat meglehetősen folyékony. Lehet pl. szendvicset, üdítőt, konzervet a bőröndbe tenni? Ill. azt hallottam, hogy a folyékony dolgokat, körömkészletet fel lehet adni csomagként, csak az utastérbe, a kézipoggyászba nem lehet ilyesmit pakolni. Szóval hogy is van ez? Mindenféle tapasztalat érdekel. Előre is köszönöm!!!!2010. júl. 21. 21:56
1/1 anonim válasza:
A bőröndbe, amit feladsz minden lehet, tusfürdő, konzerv, körömolló stb. csak a kézipoggyászban nem lehet ilyen.
a bőrönd max 20 kg-os lehet, többletsúly esetén fizetni kell 2500-at kilónként. a kézipoggyász max 5 kg-os lehet és akkora, hogy beférjen a repcsi felső tartójába, pontos méretet nem tudok, de a légitársaság honlapján minden hasznos infó le van írva. jah és 1 személy 1 bőröndöt és egy kézipoggyászt vihet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!