Nagy-Britanniában milyen kultúrshockkal kell számolnom magyarként? Mennyire nehéz beilleszkedni?
Költözök ki London mellé, és tudom, h más országokban is szembesültem már igen fura dolgokkal, ezért kérdezném, hogy akik éltek kint kicsit hosszabb ideig vagy most is kint élnek, milyen "fura dolgokra" lehet számítani, amelyekkel magyar szemmel szemebsülünk, és magyarként kicsit fennakadunk vagy nehezen boldogulunk velük?
köszönöm
Nekem az ostoba nyomogombos wc-k es a regi csaptelepek okoznak bosszusagok. Mert ket csap van sok helyen meg mindig, az egyik a hideg a masik a tuzforro. Ergo langyosat nem kapsz.
London dinamikusabb es szinesebb minden tekintetben mint Bp., ugyhogy pl. keszulj fel, hogy a boltokban a pakisztaniak radmasznak h eladjak a termekeiket.
Ennyit tudtam hozzafuzni.
Nem kedvelem Angliat.
és miéárt nem kedveled? az emberek is furák?
és egy praktikus kérdés: ott is 220-230V-ot használnak és ott is két típusú konnektordugó van? földelt és földeletlen vagy egységesen a 3 villás csak?
Szerintem butak az emberek. Agymosottak a media altal. Viszont eleg keves emberrel beszelek ha itt vagyok, ugyhogy lehet nincs igazam.
Igen, ugyanennyi, de 3 villas a dugo. Angol szabvany.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!