Hogyan juthatnék ki külföldre a nyárra (nem nyaralás)?
Romania is külföld, meg Brazilía is.
Amúgy nyilván beszélsz nyelvet, és ha egyetemre jársz, akkor minimum annyi eszed van, hogy az általad beszelt idegen nyelven az általad preferált országgal kombinálva beírd a a Google-ba hogy "önkéntes munka 2020 nyár x orszag"
Angolul beszélek felsőfokon, kínaiul középfokon és németből van egy középfokú nyelvvizsgám ( de a németet inkább értem, mint beszélem). Nyilván úgy a legcélszerűbb, ha olyan országba megy az ember, aminek a nyelvét beszéli is, de számomra ez nem szempont, ha így is (pl. angollal) találok valami lehetőséget.
A táborozós munkáknál az időtartam a problémás. Ugyan a Campleaders-t próbáltam tavaly, de esélyem sincsen rá... június végéig vizsgáztam, szeptember első hetén kezdtem és ez valószínűleg most is így lesz majd. Tehát sajnos nincsen üres 3 hónapom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!