Mit ajánlotok? Hova érdemesebb menni?
Úgy néz ki,hogy jövőre sikerülhet a külföldi nyaralás.Még sose voltunk külföldön a családdal,én már voltam Ausztriába és Erdélybe.Én 3 országra gondoltam,ami viszonylag közel van,Horvátország,Olaszország és Görögország.Mindegyik nagyon szép ország,de melyikbe érdemes menni nyaralni?Maximum 1 hétre mennénk,valami olcsóbb,vagy középkategóriás hotelbe/panzióba.A kiutazást csakis repülővel tudnánk megoldani,Horvátba esetleg vonattal,de nem tudom,melyik érné meg legjobban.
Szerintetek melyik ország a legszebb,hol van több látnivaló?Mint írtam,még sose voltunka családdal külföldön,de úgy tudom,hogy útlevél már egyik országba se kell,ugye?Én tudok angolul és franciául,bátyám németül,szüleim angolul tudnak karattyolni,ha nagyon akarnak(:
Segítsetek,légyszi!:)
16/L
Szia!
Én Görögországot ajánlanám, ott már többször voltam.
Rodosz nagyon szép, van sok látnivaló is, amit 2-3 nap alatt meg lehet nézni, marad idő a strandolásra is.
Falirakin (legfelkapottabb falu, nagy élettel) nagyon szép a strand, homokos. Ott vannak olcsóbb apartmanok is és nagy hotelek, de én az apartmant ajánlanám, közel a strandhoz és a központhoz.
Ha kell még infó, írj privibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!