Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mit ajánlotok? Hova érdemesebb...

Mit ajánlotok? Hova érdemesebb menni?

Figyelt kérdés

Úgy néz ki,hogy jövőre sikerülhet a külföldi nyaralás.Még sose voltunk külföldön a családdal,én már voltam Ausztriába és Erdélybe.Én 3 országra gondoltam,ami viszonylag közel van,Horvátország,Olaszország és Görögország.Mindegyik nagyon szép ország,de melyikbe érdemes menni nyaralni?Maximum 1 hétre mennénk,valami olcsóbb,vagy középkategóriás hotelbe/panzióba.A kiutazást csakis repülővel tudnánk megoldani,Horvátba esetleg vonattal,de nem tudom,melyik érné meg legjobban.

Szerintetek melyik ország a legszebb,hol van több látnivaló?Mint írtam,még sose voltunka családdal külföldön,de úgy tudom,hogy útlevél már egyik országba se kell,ugye?Én tudok angolul és franciául,bátyám németül,szüleim angolul tudnak karattyolni,ha nagyon akarnak(:

Segítsetek,légyszi!:)

16/L

2010. júl. 18. 18:29
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én Görögországot ajánlanám, ott már többször voltam.

Rodosz nagyon szép, van sok látnivaló is, amit 2-3 nap alatt meg lehet nézni, marad idő a strandolásra is.

Falirakin (legfelkapottabb falu, nagy élettel) nagyon szép a strand, homokos. Ott vannak olcsóbb apartmanok is és nagy hotelek, de én az apartmant ajánlanám, közel a strandhoz és a központhoz.

Ha kell még infó, írj privibe.

2010. júl. 18. 18:57
 2/3 anonim ***** válasza:
jah, és nem kell útlevél, az új kártyás személyi elég.
2010. júl. 18. 18:58
 3/3 anonim válasza:
Az a kérdés, hogy mit akartok csinálni? Városnzés, kirándulás? Ami az árakat illeti Horváthország viszonylag drága, és Olasz se olcsó. Csehország pl. olcsó, vagy Montenegró. Mindkettőben győnyörű kirádulóelyek vannak. Csehországba olcson ki lehet utazni, Orangeways buszjáratokt tudom ajánlani, és Európában több helyre is, de vannak akciós vonatutak is, akár tengerpartra is. Azt kéne eldönteni, hogy mennyire fontos az ár, és ogy legszívesebben mit csinálnátok? Kemping például nem jó? Tudok olyan kempinget, ahonnan eg hétig lehet kirándulni egy helyből csilagtúrákat és gyönyörű szép, persze családal ha nem autóval mentek mindig egy picit macerásabb, mekkorák a gyerekek?
2010. júl. 19. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!