Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit ajánlotok, melyiket lenne...

Mit ajánlotok, melyiket lenne érdemesebb venni: sima légzésfigyelő, vagy légzésfigyelő babaörzővel együtt?

Figyelt kérdés
2010. okt. 4. 21:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Attól függ mekkora a lakásotok.Nekünk 54 négyzetméteres panel,teljesen felesleges a babaörző,mondjuk velünk alszik még egy szobában.Ha nagy a lakás akkor érdemes azt is venni,igy nyugodtan főzhetsz takarithatsz meghallod a babát.
2010. okt. 4. 21:50
 2/11 A kérdező kommentje:
93nm családi kertes ház.
2010. okt. 4. 21:55
 3/11 anonim ***** válasza:
85nm-es kertes ház. Bébiőrrel együtt van a légzésfigyelőnk. Tök jó ez így, mert ha alszik, nem kell a házban dekkolni, akár a szomszédba is át tudok ugrani, mert 120 méter a hatótávolsága (Angelcare 301).
2010. okt. 4. 21:59
 4/11 anonim ***** válasza:
Nagyon hasznos tud lenni a babaőr, de ha kertetek is van, csak a legnagyobb hatótávolságút érdemes megvenni, mert a házfalak, emelet, födém stb. sokat gyengítenek rajta.
2010. okt. 4. 22:05
 5/11 anonim ***** válasza:
Nekem külön van. A kombináltat nem ismerem. Csak egy kérdés: Egyiket lehet függetleníteni a másiktól? Mi a légzésfigyelőt nem használtuk a 4. hónaptól, mert leforgott róla. A bébiőrt viszont azóta is.
2010. okt. 4. 22:09
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Második válaszoló vagyok. A 301-est lehet függetleníteni. Tud figyelni csak légzést, légzést figyel és hangot közvetít, és még tic hanggal jelzi is a lélegzetvételt, ha akarod (na én ettől nem tudtam volna aludni, az biztos).

Úgyhogy eleinte mindkettőt használtuk, kb. 3 napig. Majd rájöttünk, hogy éjjelre nem használjuk a bébiőr funkciót, mert minden egyes nyösszenésére fent voltunk. Ha sírt, azt meg úgyis meghallottam - meghallom, mert két lépésre van a szobája a miénktől.

Most már 1 éves, az érzékelő lapokat egy hónapja kivettük az ágyából, és csak a bébiőr funkciót használjuk, ha ki akarunk menni a házból, ha alszik (én el szoktam menni vásárolni, párom meg addig kint a kertben dolgozik).

2010. okt. 4. 22:13
 7/11 anonim ***** válasza:
A babaőröset venném. Mi is kertes házban lakunk, és ha kertészkedek vagy kint vagyunk, nagyon megnyugtató, hogy hallom őt.
2010. okt. 4. 22:21
 8/11 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek. megerősítést nyert, hogy a bébiőrös lesz nekünk a jobb, mert szeretek én is kertészkedni.

AC301-t néztem ki.

2010. okt. 4. 22:24
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Megint a második vagyok. Ha ezt veszed meg, akkor annyit előre mondanék, hogy az érzékenységét állítsátok 4-5 közé, ne hagyjátok a gyári hármas beállításon, mert ha egy picit is lekúszik róla a baba, be fog riasztani. Mi így jártunk. :) Kisfiam hason alvós volt, mindig lemozgott az érzékelő lapokról, éjszaka kellős közepén rohantunk át a riasztásra, ő meg édesdeden aludt a szirénázásban. Feltekertük 4 és 5 közé, utána egyetlen riasztásunk sem volt.
2010. okt. 4. 22:37
 10/11 A kérdező kommentje:
jaj nagyon köszönöm a segítséget kedves második. kezdő vagyok, úgyhogy ez most jól jött :D
2010. okt. 5. 07:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!