Mit ajánlotok, melyiket lenne érdemesebb venni: sima légzésfigyelő, vagy légzésfigyelő babaörzővel együtt?
Második válaszoló vagyok. A 301-est lehet függetleníteni. Tud figyelni csak légzést, légzést figyel és hangot közvetít, és még tic hanggal jelzi is a lélegzetvételt, ha akarod (na én ettől nem tudtam volna aludni, az biztos).
Úgyhogy eleinte mindkettőt használtuk, kb. 3 napig. Majd rájöttünk, hogy éjjelre nem használjuk a bébiőr funkciót, mert minden egyes nyösszenésére fent voltunk. Ha sírt, azt meg úgyis meghallottam - meghallom, mert két lépésre van a szobája a miénktől.
Most már 1 éves, az érzékelő lapokat egy hónapja kivettük az ágyából, és csak a bébiőr funkciót használjuk, ha ki akarunk menni a házból, ha alszik (én el szoktam menni vásárolni, párom meg addig kint a kertben dolgozik).
köszönöm mindenkinek. megerősítést nyert, hogy a bébiőrös lesz nekünk a jobb, mert szeretek én is kertészkedni.
AC301-t néztem ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!