Tippek, hogy ne izguljak a busz utazástól?
Sokszor megy a hasam, nagyrészt pszichés eredetű, mivel székletmintán, tenyésztésen egyebeken túl vagyok, és minden negatív lett. Legtöbbször úgymond a semmiből tör rám, emiatt nagyon stresszelek, hogy "mi van ha" majd a buszon kell, becsinálok, stb... Ez persze hozza magával, hogy az idegességtől megy a hasam. Kapkodom a hasfogókat, van, hogy akkor is, amikor nem is megy, csak annyira rettegek, hogy majd fog. :(
Tudom elég gáz, fejben kéne helyretenni, ezért kérdezem volt e valaki esetleg hasonló helyzetben, hogyan oldotta meg stb. Bármilyen tippnek, segítségnek nagyon örülnék.
Sajnos nem tudom elkerülni az utazást, heti 2x kb 2 órás távolsági buszút szükséges.
Vonatozás nem opció, felújítás van a síneken, pótlóbusszal lehet csak menni, amivel ugyanott vagyok.
Pszichólógushoz járok, folyamatban van, de egyelőre nem használ.
Előre is köszönöm.
Szerintem a pszichológia kevés, mélyebbre kell ásni: kineziológia, hipnoterápia, SVT. Nézz utána ezeknek.
Az ilyen érzékeny idegrendszerű embereknek kifejezetten jó a jóga, meditáció. Esetleg a napi könnyű sportolás: egy kis kocogás, kerékpár, úszás, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!